3D muur behang

Met deze vijf stappen heb je een compleet nieuwe woning zonder te verhuizen!

Woon je al jaren in hetzelfde huis en ben je toe aan iets nieuws? Of hebben goede vrienden van je een nieuwe woning gekocht en komt de jaloezie bij je opsteken? Je hoeft echt niet te verhuizen om dat gevoel van een nieuwe woning terug te krijgen. Dat kan ook gewoon in je huidige woning zonder drastische maatregelen te nemen. Met relatief eenvoudige aanpassingen en kleine veranderingen kan een kamer weer helemaal als nieuw aanvoelen. Dus zet je woning niet direct te koop want met deze vijf stappen wordt je weer verliefd op je eigen huis! En het goede nieuws is.. je kunt vandaag nog beginnen!

Stap 1: zeg het met een sticker.

Een geweldige en simpele manier om je keuken, woon- of slaapkamer op te fleuren is met een aantal Toffe muurstickers. Door stickers op je muur te plaatsen kan je het uiterlijk van de kamer die je wilt aanpakken heel eenvoudig compleet veranderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere graffiti muursticker in de kamer van je puberzoon, prachtige natuurbeelden voor in de woonkamer of op de muur in de slaapkamer en gezellige tegelstickers voor in de keuken of badkamer. Het grote voordeel van muurstickers is dat je zelf niet hoeft te klussen, je hoeft er niet eens handig voor te zijn! En het resultaat is groot. Als je dan toch bezig bent, denk dan ook eens aan Diverse deurstickers om je hal of bijvoorbeeld je badkamerdeur op te fleuren.

Stap 2: beken kleur.

Die strakke witte woonkamer ken je inmiddels wel. Hoog tijd om een kleurtje te kiezen. Wist je dat je met het verven van een muur al de hele uitstraling van de kamer kan veranderen? Ga voor warme aardetinten voor in de woonkamer en kies een frisse, vrolijke kleur voor in de slaapkamer. Reken maar dat je huis compleet nieuw aanvoelt na een goede verfbeurt. Zeker als je ervoor kiest de buitenkant van je woning ook aan te pakken. Geef je voordeur en kozijnen eens een nieuwe kleur en je zult je huis niet meer herkennen!

Stap 3: ruim op en gooi weg.

Ruimte creëert rust. Dus wil jij je weer helemaal prettig voelen in je eigen huis? Dan is het tijd om op te ruimen. Gooi spullen die je al langere tijd niet hebt gebruik weg, doneer ongebruikte meubels en wees kritisch. Zo maak je weer ruimte voor jezelf of voor eventuele nieuwe eyecatchers.

Stap 4: speel met de indeling.

Nadat je goed hebt opgeruimd, is het tijd om je overgebleven spullen eens te verplaatsen. Zet je bank en televisie eens aan de andere kant van de woonkamer, draai je bed tegen een andere muur in de slaapkamer en verwissel je bureau eens met je kledingkast. Door de indeling in je huis volledig om te gooien, lijkt het net alsof je een nieuw huis hebt! Bevalt het toch niet helemaal? Dan kun je je meubels altijd weer op de oude en vertrouwde plek terugzetten. Maar als je het niet probeert, dan weet je het ook nooit!

stap 5: details zeggen alles!

Als je je woning zat bent is het misschien wat dramatisch om meteen over verhuizen na te denken of al je spullen te vervangen, maar je kunt natuurlijk wel nieuwe elementen aan je huidige woning toevoegen. Verlichting kan heel veel verschil maken in je huis. Kies daarom voor een nieuwe lichtbron boven je eetkamertafel of zoek een nieuwe leeslamp uit als eyecatcher van je woonkamer. Het verschil zit in de details. Wanneer je je woondecoratie eens in de zoveel tijd aanpast, voelt je woning weer als nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *