Binnen

Heb jij plannen om je huis binnen te verbouwen? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe keuken of kan jouw woonkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Een (kleine) interieur make-over is leuk, maar wel een klus die goed moet gebeuren. Je wilt natuurlijk wel dat je huis er echt van opknapt. Je kunt ervoor kiezen om de verbouwing zelf te doen of je neemt een aannemer aan die het werk voor je doet. Het is belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan, per onderdeel een goede planning te maken en een duidelijk overzicht te hebben van de kosten. Een verbouwing kan namelijk best prijzig zijn.  Wij hebben de verbouwing binnen in 9 onderwerpen ingedeeld: 

Keukens

De gemiddelde Nederlander besteedt heel wat tijd in de keuken. Het is daarom essentieel dat je keuken zowel mooi als praktisch is. Er zijn tegenwoordig heel veel opties als het gaat om keukens.

Badkamer

Het plekje in huis waar je even helemaal tot rust kan komen tijdens een lange douche of een spa momentje in bad. De badkamer is een ruimte die je veel gebruikt en het is dan ook belangrijk dat het een fijne plek is die je gemakkelijk schoon kunt houden. 

Slaapkamer

Gemiddeld slapen we 32 jaar van ons leven (als je 90 jaar oud wordt). Je brengt dus onbewust behoorlijk veel tijd door in je slaapkamer! Daarom moet je zeker niet bezuinigen op je slaapkamer. 

Woonkamer

De plek in huis waar iedereen samenkomt. Een belangrijke ruimte in je huis dus. Plannen om je woonkamer te verbouwen of te renoveren? Zorg dan dat je goed voor jezelf op een rijtje hebt wat je wilt.  

Meubels

Meubels geven sfeer aan je huis. Je kunt ervoor kiezen om nieuwe of tweedehands meubels te kopen. Ben je creatief? Dan kun je er voor kiezen om je eigen meubels een opknapbeurt te geven of ontwerp en maak ze zelf. 

Binnendeuren

Je binnendeuren opknappen of vervangen kan je huis een hele nieuwe look geven. 

Trappen

Een houten trap, een moderne trap of een klassieke draaitrap. Trappen komen in alle vormen en maten en worden vaak onterecht, een beetje vergeten. Terwijl trappen heel veel sfeer aan je huis kunnen geven. 

Vloeren

Er zijn zoveel opties als je gaat kijken voor een nieuwe vloer, dat je soms een beetje het overzicht kwijt kan raken. Een vloer is niet iets dat je wekelijks gaat veranderen dus zorg ervoor dat je goed over de keuze nadenkt. 

Verlichting

Als er iets sfeer en stijl geeft in huis is het wel de verlichting. Maar buitenom dat het sfeervol moet zijn, moet het natuurlijk ook praktisch zijn. Een boek lezen met te weinig licht is natuurlijk geen succes.