SKEPP

Welke invloed heeft een Smart Building op jouw onderneming?

In een Smart Building worden diverse aspecten van technologie niet alleen met elkaar gecombineerd, maar bijvoorbeeld ook met duurzaamheid. Er bevinden zich smart devices en sensoren in een Smart Building. Die communiceren met elkaar en met de gebruiker via het internet; Internet of Things. Hierbij gaat het om een gebouw dat ook verder kan denken. Bij SKEPP wordt er door middel van Officekit een Smart Building gecreëerd. 

Wanneer is een kantoorgebouw een Smart Building? 

Tijdens de bouw van een kantoorpand kan rekening gehouden worden met het toevoegen van technologische aspecten om zo te zorgen voor een Smart Building. In een bestaand kantoorgebouw zijn vaak al een algemeen netwerk en een gebouwbeheersysteem aanwezig. De gegevens over het gebouw worden al bijgehouden in dit systeem, dus het gebouwbeheersysteem hoeft alleen nog zelfstandig te worden in het verwerken van deze data.

Wanneer je op zoek bent naar een kantoorruimte voor jouw onderneming in een Smart Building, kun je dus ook gewoon gaan voor een Kantoor te huur in Antwerpen. Door het plaatsen van sensoren en smart devices kan elk kantoorpand worden omgebouwd naar een Smart Building

Wat kan een Smart Building voor jouw onderneming betekenen?

Door de communicatie van de sensoren en smart devices kunnen mogelijke storingen vroegtijdig worden gesignaleerd en opgelost. Als gebruiker kun je ook diverse aspecten binnen een kantoorpand aansturen. Hierbij kun je denken aan het afrekenen van de lunch tot de beveiliging van het pand. Verder kan de werkomgeving worden beïnvloed met behulp van een klimaatsysteem. Dit zorgt voor een volledige controle over het kantoorgebouw. 

Door een klimaatsysteem in jouw kantoorruimte te plaatsen zullen de energiekosten verminderen. Er kan ook bespaard worden op facilitaire kosten, doordat onderhoud en schoonmaak gekoppeld wordt aan het systeem en dus alleen gebeurt wanneer het nodig is. Wanneer je je kantoorpand gaat voorzien van technologische producten als keyless access en een digitale receptie, zullen je personeelskosten ook lager worden. 

Wil jij voortaan werken vanuit een Smart Building? 

Naast dat een Smart Building zorgt voor een effectievere en efficiëntere manier van werken, helpt het ook nog eens bij het verduurzamen van jouw kantoorpand. Wat wil je nog meer? Wil jij meer informatie over een Smart Building en hoe Officekit van SKEPP dit kan realiseren in jouw bedrijfspand? Neem direct contact op met SKEPP en wie weet werk jij straks ook vanuit een Smart Building

SKEPP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *