Beurzen

Wil je inspiratie opdoen voor je verbouwing of bouwproject? Hieronder vind je de voornaamste beurzen van 2019 en 2020 in België.

beurzen

Stockverkoop Nederwijk-Oost

Locatie: Nederwijk-Oost, Ninove
Start evenement: 1 mei 2019.
Einde evenement: 4 mei 2019.

Een unieke combinatie tussen stockverkoop en zelfbouwbeurs!

Deze zelfbouwmarkt gaat door in het afhaalmagazijn van de deelgemeente Nederwijk-Oost in Ninove. Niet alleen kan je er gouden zaken doen tijdens de dolle stockverkoopdagen, je kan ook genieten van spraakmakende randactiviteiten. Van demonstratiesessies over wandpanelen tot spectaculaire kookdemonstraties van Siemens, je vindt het er allemaal.

Second Home Expo

Locatie: Brussels Expo
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

De enige Belgische beurs voor het tweede verblijf!

De beurs voor diegenen die op zoek zijn naar een tweede verblijfplaats. Er staan makelaars die voor zowel de binnenlandse als buitenlandse markten er hun verschillende projecten presenteren.
Voor de binnenlandse markt is de kust de koploper. Echter ook de Ardennen zijn erg populair.
Wat betreft de buitenlandse markten worden er op Second Place vooral zonnigere oorden opgezocht. Koplopers zijn hier Spanje, Frankrijk en Italië. Maar ook Turkije en Marokko winnen in populariteit alsook, zij het wat exclusiever, Dubai in het Midden Oosten.

bis 2019 Bouw- en inspiratie salon

Locatie: Flanders Expo Gent
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

Heb je plannen om te kopen, bouwen of verbouwen? Ben je op zoek naar specifieke bouwmaterialen? Of wil je graag concreet advies van professionals zoals architecten en makelaars? Kom dan naar bis 2019. De beurs wordt beschouwd als grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen. Maar liefst 480 exposanten verdeeld over 7 hallen stellen hun producten voor aan niet minder dan 80.000 bezoekers.

BouwXpo Kortrijk

Lokatie: Kortrijk Expo
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

Heb je bouwplannen? Wens je een bestaande woning aan te kopen en/of te renoveren? Wil je je interieur een boost geven? Heb je nood aan informatie omtrent het optimaliseren en/of energiezuinig maken van je woning? Breng dan zeker een bezoek aan BouwXpo 2019.

Gedurende 3 dagen maak je kennis met het uitgebreid aanbod van de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche. Van woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en –diensten. En dit in de ruimste zin van het woord.

BouwXpo 2019 biedt meer dan wat de kandidaat-(ver)bouwer vindt door het zelf bijeensprokkelen van informatie. BouwXpo 2019 omkadert met andere woorden het centrale deel, zijnde de exposanten met hun diverse producten en diensten, op een informatieve manier. Een evenwichtig en goed gevuld ondersteunend programma zorgt voor maximale inspiratie. Welkom op BouwXpo 2019!

Cocoon

Lokatie: Brussels Expo
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

De 28ste editie van Cocoon, de grootste woon- en interieurbeurs van België, zal plaatsvinden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 november in Brussels Expo.
Dankzij het aanbod van meer dan 300 exposanten ontdek je er alle nieuwigheden en trends op het vlak van decoratie en design. Vind je persoonlijke stijl op COCOON van keuken tot badkamer. Van living tot dressing.

Cocoon, hét interieurevent dat je niet mag missen!

Bouw & reno

Lokatie: Antwerpen Expo
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

Het aanbod op bouw & reno is zowel divers als kwalitatief. Bouw & reno is het beste bewijs dat een bouw-en renovatiebeurs op een beperkte oppervlakte een zeer compleet overzicht kan geven van de bouwsector.

Gedurende negen dagen vind je in Antwerp expo een actueel overzicht van wat de bouwsector je te bieden heeft. Bouw & reno is een compacte maar complete bouwbeurs. Het aanbod van de 250 exposanten is zowel divers als kwalitatief. Een verzorgd onthaal, interessante producten en een efficiënt wandelparcours waren een paar van de positieve opmerkingen die de bezoekers achteraf maakten.

Openingsuren:
Zaterdag en zondag: van 10u tot 18u
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: van 13u tot 18u
Vrijdag 19 januari: nocturne van 13u tot 22u

Voor info:
Tel. : 03/237.28.90
Fax : 03/237.87.71

Polyclose

Lokatie: Flanders Expo – Gent
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

De honderden exposanten uit tientallen landen doen er iedere twee jaar weer alles aan om Polyclose in Gent / België tot een volwaardige vakbeurs te maken. Met als eerste editie in 1991, profileert Polyclose zich inmiddels als het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat. De beurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen aan en in de gevel. Inclusief poorten en hekken. Het aanbod is uitgebreid maar perfect op elkaar afgestemd. Bovendien vind je hier in Gent de allernieuwste trends, de boeiendste innovaties en de grootste marktspelers.

Intirio 2020

Lokatie: Flanders Expo Gent
Start evenement: n.t.b.
Einde evenement: n.t.b.

Intirio is begeesterd door de stad. De gezellige drukte op een zonnige marktdag, de meeslepende dynamiek van de drukke straatjes, pleintjes en steegjes. Eindeloos verdwalen en altijd weer nieuwe dingen ontdekken. De stad is daarom ook inspiratiebron voor het nieuwe Intirio-beursconcept.

Batibouw 2020

Lokatie: Brussels Expo
Start evenement: 29 februari 2020
Einde evenement: 9 maart 2020

Batibouw, de grootste (ver)bouwbeurs van België en haar bijna 1000 exposanten nodigen je uit om de nieuwste trends en materialen te ontdekken. Van 29 februari t/m 9 maart in Brussels Expo. (29 en 30 februari zijn exclusief voorbehouden voor professionals)

Info: Batibouw NV., tel. 02/663.14.00, fax 02/660.47.13