Video Wall

Creëer een videowall op de werkvloer

Het is zo ontzettend belangrijk om visueel zichtbaar te zijn. Dat betekent dat je online actief moet zijn, dat mensen jouw bedrijf kunnen vinden, maar ook steeds weer naar jouw merk worden getrokken. Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te bereiken. Een videowall kan daar een onderdeel van zijn. Bovendien heeft zo’n wall ook andere voordelen. Je leert er meer over in onderstaand artikel.

Het belang van 

Het komt heel vaak voor dat er meerdere bedrijven in een pand zijn gevestigd. Dat betekent dat er een grote mogelijkheid is dat iemand bij jouw pand langs komt. Zolang jij geen reclame maakt, komen ze voor een specifieke onderneming en zien ze jou niet staan. De kans is aanwezig, dat ze wel op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van jou. Daar moet je dus op in kunnen spelen. De potentiële klant is al in het pand, dus zorg ervoor dat die ook naar jou getrokken wordt of in ieder geval op de hoogte is van jouw producten en diensten.

Dat kun je mogelijk maken door een videowall te creëren bij de ontvangstruimte. Zodra je reclame visueel maakt, blijft het langer hangen bij mensen in hun gedachte. Eventueel kun je er nog een leuk muziekje onder hangen, zodat meteen de aandacht naar die wall getrokken wordt. Daar heb jij profijt van, maar ook alle andere bedrijven in het pand. Leg het idee dan ook op tafel en laat iedereen mee investeren in onder andere de pop-out beugels. Die heb je tenslotte nodig om de videowall te realiseren.

Iedereen heeft belang bij de videowall, omdat je er heel wat reclame op kan af laten spelen. Bovendien kun je de wall zo groot maken als je zelf wil. In een grote ontvangstruimte heb je wellicht meer schermen nodig. Gelukkig is dat allemaal mogelijk met zo’n videowall. Het is de beste manier om jouw boodschap over te brengen en een ideale manier om meer naamsbekendheid te creëren.

Videowall op elke plek

Video Wall Werkplek

Je kunt een videowall natuurlijk op veel meerdere andere plekken inzetten. Je hoeft zo’n wall niet alleen te gebruiken als marketingtruc. Een videowall kan namelijk ook heel goed educatief gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een aantal schermen op scholen. Je kunt de boodschap zo heel visueel overbrengen. Datzelfde geldt voor vergaderzalen. Daar komt zo’n wall natuurlijk ook van pas als je een presentatie moet geven. 

Kortom zijn er dus nog veel meer plekken en bedrijven waar zo’n videowall tot z’n recht kan komen. Daarom moet je er ook een op de werkvloer zien te creëren. Of je deze nou gebruikt voor reclame, informatie, bewegwijzering of presentaties. Je hebt een videowall nodig binnen jullie bedrijf. 

Uiteraard komen zulke schermen niet alleen van pas op de werkvloer. Thuis ben je er wellicht ook bij gebaad. Het zou goed passen in je kantoor bijvoorbeeld, voornamelijk als je daar vaak klanten ontvangt. 

 

De verschillende boodschappen

Je kunt een videowall dus op verschillende manieren inzetten. Het ene bedrijf zet zulke schermen in als marketingtruc. Je zou het dan kunnen zien als manier om meer naamsbekendheid te creëren. 

Hotels zetten zo’n wall misschien in om de bewegwijzering erop af te laten spelen. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar je het restaurant kunt vinden en op welke verdieping de cocktailbar en de wellness is. Maar, ook belangrijke informatie kan hierop afgespeeld worden. Denk hierbij aan de tijden, waarop het ontbijt wordt geserveerd. Of welke activiteiten er in de buurt te beleven zijn. Wellicht is een scherm aan de deur ook nog handig, zodat je gasten al bij binnenkomst een fijne tijd kunt wensen. 

Een video wall zie je binnenkort overal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *