Vrouw met lockerkasten

Alles achter slot en grendel met een lockerkast!

Een kast met verschillende lockers, dat is in principe een lockerkast. Ideaal in gebruik en komt in vele gevallen van pas. Hoewel je nu misschien nog niet overtuigd bent, kun jij vast ook een lockerkast gebruiken. In dit artikel wordt duidelijk waarom je een lockerkast nodig hebt en wat je er allemaal mee kunt. 

Ideaal voor jouw personeel

Bij veel bedrijven moeten jouw spullen achter slot en grendel staan. Een lockerkast is dan ideaal. Personeel heeft dan zelf de regie over zijn kluisje en alles staat veilig. Bij fabrieken zie je dit bijvoorbeeld heel veel voorkomen. Daar moeten ze meestal in speciale kleding lopen en daarom mogen er ook geen tassen slingeren. Die berg je dan gemakkelijk op in een lockerkast. Zo heb je alle spullen veilig opgeborgen, waardoor er niks in de weg ligt. Zo voorkom je ook diefstal onderling. Ben je iets kwijt? Dan heb je het wellicht niet in jouw kluisje gestopt wat de afspraak was.

Niet alleen bij fabriekshallen zijn deze kasten ideaal. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijven, waar personeel zelfs kan douchen. Ook zij moeten hun spullen netjes op kunnen bergen. Daarbij komt de lockerkast ook weer goed van pas. Er kan niks gestolen worden als jij staat de douchen, want alle spullen zitten achter slot en grendel. 

Een lockerkast kan ook bij iedere andere baan van pas komen. Een lockerkast kopen kun je bijvoorbeeld overwegen als veel tassen in de weg staan. De kantine is natuurlijk geen opslagplaats. Met een lockerkast zorg je in ieder geval dat alles opgeruimd is. Bovendien is het ook veel veiliger voor je personeel. Mocht er een keer een overval plaatsvinden, dan zitten de tassen in elk geval achter slot en grendel.

Al wordt een kluis alleen maar gebruikt voor het opbergen van jassen of andere werkkleding. Dat zal ook al een hoop rommel schelen, voornamelijk als je een groot team hebt. In dit geval kun je ook zulke kasten voor je klanten neerzetten. Dat zie je bijvoorbeeld steeds vaker bij horecazaken, waar mensen echt op stap gaan. Geen garderobe meer, maar een kluis, waar je zelf alleen bij kunt. Wel zo veilig! 

Ideaal voor scholen

Waar nog meer veel gebruik wordt gemaakt van kluisjes is op scholen. Van middelbare scholen tot sportscholen. Daar worden veel lockerkasten gebruikt. Op middelbare hoeven de lockers niet gigantisch groot te zijn, want er worden vaak alleen wat boeken in opgeborgen. Bij sportscholen wil je er wellicht wel wat meer in kwijt, denk daarbij echt aan grote sporttassen. 

Het gaat hierbij deels om veiligheid. Niemand kan bij jouw spullen als jouw kluisje op slot zit. Aan de andere kant gaat het natuurlijk ook om gemak. Op school hoef je niet een hele zware tas mee te sjouwen en bij de sportschool heb je ook niet alles nodig. Een kluisje is daarom wel zo handig. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor zwembaden. Daar willen klanten ook al hun spullen opbergen. 

Herken jij jezelf in een van deze situaties? Word je bijvoorbeeld gek van alle tassen die elke dag rondslingeren? Of is er regelmatig sprake van diefstal? Dan is dit het moment om een lockerkast aan te schaffen. Of het personeel er ook gebruik van gaat maken is natuurlijk de volgende vraag. In principe hoef jij je daar weinig zorgen om te maken. Voor de veiligheid heb jij dan een lockerkast aangeschaft, wat er verder mee gedaan wordt is aan hen. Of het moet zijn dat de tassen zodanig in de weg liggen dat er ongelukken kunnen gebeuren. In dat geval heb je als werkgever/baas zeker een stem en moet je het verplichten om alles achter slot en grendel te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *