Zo ben jij klaar voor het buitenseizoen

We zijn de afgelopen tijd al flink verwend met een goed aantal zonuren. En dus verlaten we de woonkamer en trekken we massaal onze tuin in. Grote of kleine tuin? Drie dingen zijn echt essentieel voor een geslaagd seizoen.

De terrasverwarmer

Oké, het mag dan wel zomer worden, we zitten nog altijd niet in Mediterraans gebied. Wat later in de avond koelt het nog altijd af en we willen ons bezoek natuurlijk niet naar binnen sturen (of ze één van je oude truien aanbieden). Met een terrasverwarmer ben je optimaal voorbereid en dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

De vliegenlamp

Een avondje met z’n allen rond de tafel wordt pas echt gezellig met een tiental vliegen op je bordje.. eh, nee toch niet. De grootste frustratie wanneer je gezellig met wat vrienden of familie verzamelt is de zwem vliegen die op etenswaren afkomen. Met een vliegenlamp ben je hiervan verlost.

De buitenverlichting

Verlichting maakt of breekt de avond. Het is een onderdeel waarbij veel mensen de fout in gaan. Veel mensen hebben amper verlichting in de tuin en anderen weer veel teveel. Een paar goede sfeerlampen zijn essentieel om een gezellige sfeer te creëren. Kijk goed naar wat jouw tuin kan gebruiken én waar je je verlichting kunt neerzetten of ophangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *