Veel regen? Gratis diagnose én kans op een premie

De afgelopen tijd heeft het weer niet bepaald meegezeten. Kou, wind, regen, sneeuw, we hebben het allemaal gehad. En garanties op mooi weer hebben we helaas in België nooit. Met tweehonderd regendagen per jaar komen daar ook nog eens de nodige problemen bij kijken. Bijvoorbeeld in de badkamer. Heeft u vaak problemen met schimmels?

Een gratis vochtdiagnose is dan wellicht geen gek idee.

Gezondheidsrisico’s en kosten
Denkt u dat u de enige bent met vochtproblemen? Maakt u zich dan zeker geen zorgen. Maar liefst 1 op de 4 Belgen heeft last van vochtproblemen in huis. Vocht in huis brengt een aantal grote problemen met zich mee. Zo zijn er gezondheidsrisico’s als luchtwegklachten. Maar de vocht kan ook permanente schade aanrichten in huis, waardoor u wellicht flink moet betalen voor reparaties.

Vele voordelen
Wanneer u vochtproblemen in huis constateert, kunt u er dus maar beter op tijd bij zijn. Gelukkig ziet de overheid dat ook in. Daarom zijn er verschillende voordelen wanneer u vocht aanpakt. Allereerst profiteert u van een verlaagd btw-tarief van slechts 6% (i.p.v. 21%). Ook kunt u wellicht rekenen op de volgende premies:

  • Verbeteringspremie (tot € 750)
  • Vlaamse renovatiepremie (tot 30% van de kosten)
  • Bijdrage Brussels Hoofdstedelijk Gewest (€ 7,50 per m2)
  • Eventuele gemeentelijke premies vochtbestrijding.

Benieuwd?
Heeft u problemen met vocht in uw huis of bent u benieuwd naar het vochtpercentage? Laat dan een gratis vochtdiagnose doen. Deze is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. U kunt immers maar beter zeker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *