Stijgende energieprijzen? Niet met zonnepanelen

De laatste jaren rijzen de energieprijzen de pan uit. Voor veel mensen betekent dat ’s winters de kachel toch maar een paar standjes lager zetten en continu de energiemeter in de gaten houden. Frustrerend!

Bespaar jezelf de moeite met zonnepanelen. En zo zijn er nog veel meer redenen om zonnepanelen te overwegen.

Bespaar bijna € 1000 per jaar aan energiekosten
Nog even over die energiekosten, want daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar? Een gemiddeld Vlaams gezin kan bijna € 1000 per jaar besparen! Aangezien je soms wel jarenlang in hetzelfde huis woont, kun je het aantal jaren dus x 1000 tellen. Je zult zien dat je je investering er al snel uit hebt!

Maar ik weet niet hoelang ik nog in mijn huis blijf wonen..
Dat geeft niet. Een ander groot voordeel van zonnepanelen is namelijk dat het de waarde van je huis verhoogt. Ze zijn immers zeer populair en dus is het een groot voordeel voor een koper wanneer er al zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd. Die investering haal je er dus bij de verkoop weer uit, tenzij je direct geniet van de voordelen van de panelen.

Te duur voor mij?
Ben je bang voor de investering? Daar is al lange tijd geen reden meer voor. Ja, waren ooit een flinke investering. Maar omdat meer en meer mensen geinteresseerd zijn in zonnepanelen – en er dus meer concurrentie is op de markt – is de prijs van zonnepanelen nu lager dan ooit. De kostprijs is de afgelopen jaren zelfs met maar liefst 50% gedaald.

Kan dit wel op mijn dak?
Daar komt een gratis prijsvoorstel goed van pas. Hoe geschikt is jouw huis voor een set zonnepanelen? Je kunt je geheel gratis laten informeren over de mogelijkheden. Bij sommige bedrijven komt er zelfs gratis een specialist langs om naar jouw dak te kijken. Geheel vrijblijvend.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *