Gratis alle premies in één handig overzicht. Vraag de premiegids aan

In de lente gaan er weer vele muurtjes tegen de vlakte, breken we weer vele kozijnen uit, zetten we eindelijk die zonnepanelen op het dak of vervangen we de dakpannen. De lente is het ideale moment om te werken aan je huis en wanneer jij een beetje slim bent, bespaar je deze lente flink in kosten. Vraag een gratis premiegids aan en ontdek welke voordelen jij kunt genieten!

Bouwen aan je huis is op zichzelf al een hele uitdaging. Het kopen van de materialen, het inhuren van de juiste vakmensen. En dan één van de grootste uitdagingen: het kostenplaatje. In België kun je gelukkig vele voordelen genieten. Onder meer bij het oplossen van vochtproblemen, het isoleren van muren of dak- en zoldervloer, CV installatie of andere kluswerkzaamheden.

Hoge kostenbesparing
Bespaar je hier veel geld mee? Wel degelijk! Tijdens het bouwen profiteer je dus van flinke premies. Wist je dat je via een premie liefst 50% kunt besparen wanneer je een zonneboiler installeert? En dat je via premies kunt profiteren wanneer je een oudere woning hebt? Maar ook na de verbouwing bespaar je. Of eigenlijk begint het besparen dan past.  Vooral in energiekosten ben je ieder jaar tientallen tot soms wel honderden euro’s voordeliger uit met een goed geïsoleerde woning, of een aantal zonnepanelen op het dak.

Ben jij benieuwd waar jij premies voor kunt krijgen? Of ben jij aan het verbouwen en vraag je je af of het niet goedkoper kan? Contacteer ons dan voor de gratis premiegids van 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *