batibouw 2018 gratis tickets

Aqua Service deelt gratis tickets uit voor Batibouw 2018

Aqua Service, dé specialist in waterontharders, is jaarlijks van de partij op de populairste zelfbouwmarkt van het land. Om van de gigantische Belgische bouwbeurs een nog groter feest te maken, deelt het bedrijf nu 500 gratis tickets uit.

Jij kan zomaar een gratis toegangskaart bemachtigen door je simpelweg in te schrijven en je gegevens in te vullen.

Batibouw 2018 ligt weer achter ons. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws over de volgende beurs.

Hopelijk heb je jouw ticket voor Batibouw 2018 nog niet gekocht. Mocht dat toch het geval zijn, kan je misschien gratis en voor niks een compagnon meenemen? Batibouw is ten slotte een echte daguitstap. Je doet er niet alleen inspiratie op, maar pikt er ook ontzettend waardevolle tips en handige inzichten van experten uit de sector mee.

Daar kan je binnenkort misschien wel volledig kosteloos van profiteren, door aan deze genereuze wedstrijd van Aqua Service deel te nemen.

De eerste trekking vond al plaats. Maar geen nood! Je kan je nog steeds inschrijven op de tombola en dit tot de laatste dag van de bouwbeurs. Hou de winnaarspagina in de gaten om te kijken of jij bij de gelukkigen bent.

Batibouw vindt dit jaar plaats vanaf 22 februari tot en met 4 maart in Brussels Expo. Het is de perfecte gelegenheid om jouw projecten, groot of klein, een concretere vorm te geven, informatie in te winnen voor renovaties, verbouwingen en interieurvormgeving. Je ontdekt er ook hoe je kan besparen met behulp van premies en/of door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen, energiebesparende oplossingen, enzovoort.

Batibouw 2018 ligt weer achter ons. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws over de volgende beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *