Stellingstunt

Op zoek naar een goed georganiseerd magazijn?

Een goed georganiseerd en schoon magazijn draagt ​​bij aan een hoge productiviteit. Het zou veel duidelijker zijn als je wist waar alles was. Er zijn veel algemene regels en tips om je magazijn zo georganiseerd mogelijk te houden. Als je hier meer over wilt weten, raden we je aan het volgende te doen:

Creëer duidelijkheid

De beste tip is waarschijnlijk de gemakkelijkste. Maar het zal je verbazen hoe vaak het nog steeds verkeerd gaat. De beste manier om orde en duidelijkheid in uw inventaris te creëren, is door alles op één vaste plek te bewaren. Gebruik bijvoorbeeld labels om deze locaties te markeren. Zo blijft alles altijd op zijn plaats.

Verhoog de efficiëntie

Wat verkoopt goed en welke artikelen worden samen in één pakket verzonden? Kunnen deze producten op hetzelfde schap worden geplaatst om hiervoor een goede roadmap op te stellen of de efficiëntie te verhogen? Door optimale posities toe te kennen aan goed presterende producten, kunt u niet alleen het verpakkingsproces verbeteren, maar ook gezondheidsproblemen van werknemers verminderen (betere beurt en betere houding).

Een vies pakhuis

Nu horen we al je wat je denkt: “Wat is er mis met een vies pakhuis?” Wel is het belangrijk om het magazijn schoon te houden. Niet allee voor arbeidsinspecteurs, maar ook voor werknemers. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers een goed gestructureerd en goed onderhouden magazijn waarderen. Het grootste voordeel hiervan is de duidelijke indruk, de veilige en effectieve werkomgeving wordt vergroot.

Stellingstunt.nl

Besef je na het lezen van deze tips dat je meer magazijnstellingen  nodig hebt voor een efficiënter magazijn? Met een ruim aanbod aan stellingen heeft Stellingstunt voor ieder wat wils. Stellingstunt is al jaren een inventarisatie expert. Medewerkers nemen deel aan de dagelijkse aan- en demontage van de bedrijfsinventaris. Dus of je nu op zoek bent naar een magazijnstelling of onderdelen daarvan, op hun website bestel je eenvoudig alles. Meer weten over de mogelijkheden die Stellingstunt.nl biedt? Aarzel niet om contact op te nemen met hun experts. Ze helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *