Slimme Raamdecoratie

5 redenen om te kiezen voor slimme raamdecoratie

Slimme apparaten worden steeds belangrijker. Veel mensen zijn begonnen met slimme verlichting en zij zo langzaam in de wereld van slimme apparaten gerold. Veel slimme apparaten maken je leven een stuk gemakkelijker. Je slimme speakers zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij alles gemakkelijk met je stem kan bedienen. Je slimme thermostaat zorgt ervoor dat het altijd de juiste temperatuur is in huis. Maar hoe maakt slimme raamdecoratie je leven dan gemakkelijker? Dat wordt verder toegelicht in dit artikel! Dus lees snel verder

1.  Meer privacy

Slimme raamdecoratie gaat ervoor zorgen dat jij geen ongewilde inkijk meer hebt van buiten. Er zijn genoeg redenen waarom jij geen pottenkijkers in je huis wil hebben. Woon jij aan de straat kant en kan s ’avonds iedereen naar binnen kijken? Dat geeft natuurlijk geen prettig gevoel. Met slimme raamdecoratie kan jij gemakkelijk deze inkijk verminderen of helemaal laten verdwijnen. Slimme raamdecoratie met een licht doorlatende stof zorgen ervoor dat er alleen nog contouren te zien zijn. Raamdecoratie met een verduisterende stof geven jou de optimale privacy. 

2. Met een veiliger gevoel op vakantie

Je kent vast het onveilige gevoel wat je hebt als je voor een langere periode van huis bent. Je wil graag laten doen lijken dat je huis nog bewoond is. Met slimme raamdecoratie verhelp jij dit probleem gemakkelijk. Je kan de slimme raamdecoratie namelijk via een app op je smartphone instellen op een bepaald tijdschema. Dit schema zorgt ervoor dat je elektrische rolgordijnen in de ochtend omhooggaan en in de avond ook vanzelf weer omlaaggaan. Zo lijkt het alsof er mensen thuis zijn om de raamdecoratie te laten zakken, en kan jij met een veilig gevoel op vakantie.

3. Eenvoudige bediening

Smartblinds zijn eenvoudig te bedienen. Niet alleen via de gebruikelijke pull-functie maar ook via je stem, de app op je smartphone of via een automatisch tijdschema. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de bediening van je rolgordijnen.

4. Kindvriendelijk

Sommige ouders laten hun kinderen niet met een gerust hart bij het raam spelen omdat ze bang zijn dat kun kinderen verstikken in de onderdelen van hun raamdecoratie. De lange draden zijn ook gevaarlijk. Met slimme raamdecoratie is dit probleem echter verholpen. Doordat deze soort raamdecoratie elektrisch te bedienen is, wordt er geen gebruik meer gemaakt van lange draden of kleine onderdelen.

5. Door iedereen te bedienen

Maar wat als er nu iemand thuis is die niet weet hoe de app werkt of geen verstand heeft van de nieuwste snufjes? Daar is natuurlijk ook aan gedacht. Er is nog steeds een pull-functie die door iedereen gemakkelijk te bedienen is. Zo kan de oppas of de schoonmaakster ook nog steeds zonder problemen de raamdecoratie bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *