interieurinrichting

Ontvang € 150 kortingen bij Unigro én meer

Ook voor binnenhuisinrichting is januari de soldenmaand bij uitstek. Unigro, dé referentie bij uitstek om online te shoppen, heeft een grote opruiming met kortingen tot maar liefst 70% op diverse artikelen. Verder krijg je 10% korting op verwarmingsartikelen en zijn er de niet te missen superaanbiedingen. Bovendien schenkt Unigro je € 150 cadeau bij een bestelling voor om het even welk bedrag! Apart is ook dat Unigro je diverse betaalformules op maat aanbiedt.

Unigro

Interieurinrichting

Behalve voor huishoudelektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten ,videogames en meer is Unigro vooral bekend als meubelspecialist. Het bedrijf beschikt over een heel uitgebreide collectie meubelen (slaapkamer, eetkamer, woonkamer…) om elke kamer volgens eigen smaak in te richten.  Voor interieurinrichting in het bijzonder ben je hier dus aan het juiste adres.

100% kwaliteitsgarantie

Behalve betaalformules op maat, biedt de onlineshop ook een 100% tevredenheidsgarantie. Met andere woorden, niet tevreden is geld terug! Niet enkel heeft het bedrijf meer dan 60 jaar ervaring in verkoop op afstand, maar de website voldoet ook aan alle eisen inzake online veiligheid en privacy. Dit merk je aan het BeCommerce-logo.

Claim je kortingsboekje ter waarde van € 150

Als dank voor je bestelling krijg je een kortingsboekje met 6 cheques. Samen hebben ze een totale waarde van € 150. Ze zijn geldig tot 31/08/2018.

Zo krijg je je cheques :

  • Plaats een bestelling voor om het even welk bedrag.
  • Gebruik je promocode 942B in je winkelmandje.
  • Het kortingsboekje met een totaal bedrag van 150 euro is gratis voor jou.
  • Je krijgt het samen met je bestelling.

Unigro

Geld nodig?

Zoals vermeld biedt Unigro je diverse betaalformules op maat aan. Zo  kan je makkelijker JA zeggen tegen je kleine en grote plannen (met een interessante, snelle en discrete lening ). Let wel, lenen kost ook geld! Je hoeft je aankopen niet uit te stellen maar houd je budget steeds in evenwicht. Het gaat om een verkoop op afbetaling. Het gaat niet om krediet dat terug wordt aangevuld naarmate je betalingen hebt uitgevoerd, zoals je het meestal aangeboden krijgt. Bij Unigro ontvang je dus een afbetalingsplan per bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *