Dorsoo slaapsysteem

Slaap zonder rugpijn: de gratis brochure van Dorsoo

80% van de volwassenen kampt vroeg of laat met rugpijn. Soms gaat die na enkele dagen over. Soms is de pijn van lange duur. In alle gevallen zorgt een goed bed voor een groot verschil in levenskwaliteit. Want hoe correcter je rug ‘s nachts ondersteund wordt, hoe beter. Daarom ontwikkelde Dorsoo een slaapsysteem dat bestaat uit een hydraulische lattenbodem en een aangepaste matras. Het is het enige slaapsysteem ter wereld dat ’s nachts ongemerkt met je meebeweegt en je in elke slaaphouding perfect ondersteunt. Vraag alvast de gratis brochure bij Dorsoo aan voor meer informatie!

Hot topic

Het belang van het goed zorg dragen voor de rug, wordt niet alleen door Dorsoo onderstreept, maar komt meermaals terug in verschillende media. Het is een “hot topic”. We merken dat meer en meer mensen tot het besef komen dat de rug de nodige zorg nodig heeft, overdag en ’s nachts.

Iedereen heeft baat bij het Dorsoo-slaapsysteem. Dus niet enkel mensen met rugklachten. Voorkomen is immers beter dan genezen.

6 redenen om naar een Dorsoo Advieswinkel te gaan

  • Testen.  Het is superbelangrijk dat je ‘contact’ maakt met je slaapsysteem en dat je de ondersteuning van de hydraulische lattenbodem en de materialen van de lakens en dekbedovertrekken daadwerkelijk ‘voelt’.
  • Echte slaapexperts. Adviseurs met expertise in rugpreventie en praktijkervaring in slaapcomfort.
  • Rustige testzones. In alle privacy je bed testen.
  • Stijlvolle inspiratiezones. Een bed moet niet enkel goed voor je rug zijn. Het mag er ook mooi uitzien.
  • Parkeergelegenheid dichtbij. Vlakbij bijna alle winkels is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In de andere gevallen wordt je parkeerticket terugbetaald.
  • Altijd welkom. Ook buiten de openingsuren kan je een persoonlijke afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *