DIY

De populairste bouwmarkten in België en Nederland

Waarom doe je iets zelf? Vooral om het geld te besparen dat je anders aan een professioneel zou uitgeven, natuurlijk. Vooral als je voor een bepaalde verbouwing de factuur toch niet kan inbrengen voor een bepaalde premie.  Hou je bovendien van klussen en ben je als doe-het-zelver op zoek naar de interessantste bouwmarkt in België of Nederland? Bekijk dan hieronder de populairste doe-het-zelfzaken in België en Nederland.

Brico bouwmarkt

bouwmarkt

Je vindt altijd wel een Brico in je buurt, tegenwoordig ook in het stadscentrum. Je kan er steeds terecht voor een ruim assortiment aan bouwproducten en andere handige artikelen.

Het doel van Brico is om doe-het-zelven voor iedereen haalbaar te maken. Ze bieden producten aan die kwalitatief, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd zijn.

Bij Brico staat service voorop. In de winkel kan je altijd terecht bij vakkundige medewerkers die je bijstaan met praktische en nuttige tips.

bouwmarkt

Gamma bouwmarkt

bouwmarkt

Over heel België zijn er ondertussen 86 winkels van GAMMA (en de webshop natuurlijk).

De missie van GAMMA is om mensen die hun woonomgeving willen verbeteren zo goed mogelijk verder te helpen. De klant staat dan ook absoluut centraal. Heb je hulp of advies nodig bij het klussen? De vriendelijke medewerkers van GAMMA staan steeds voor je klaar met advies op maat.

Bij GAMMA kan je ook terecht voor heel wat andere diensten om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kan er bijvoorbeeld ook een bestelwagen huren of je project volledig laten uitvoeren door een vakman van GAMMA.

Hubo bouwmarkt

bouwmarkt

De 140 winkels van Hubo in België beschikken over een zeer ruim assortiment aan producten. Klanten hebben de keuze uit maar liefst 25.000 artikelen voor in en rond het huis. Ze kunnen er dus alles terugvinden onder één dak. De winkels van Hubo zijn dan ook zeer ruim met een oppervlakte van 2000 tot meer dan 3000 m2.

Om het de klant makkelijker te maken worden de ruime winkels zo overzichtelijk mogelijk ingericht en je kan natuurlijk ook steeds met al je vragen terecht bij de medewerkers van Hubo.

bouwmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *