Auto electrisch opladen

Nieuwe woning? Houd rekening met de auto-oplader!

Als je een nieuwe woning hebt, komt er veel op je af. Genoeg zaken om rekening mee te houden! Ook iets om aan te denken? Een laadpaal voor de auto! Misschien rijd je al elektrisch of ben je van plan om dit in de toekomst te gaan doen – wel zo’n prettig vooruitzicht om je auto gewoon voor de deur op te kunnen laden. Waar je rekening mee moet houden? We vertellen je er meer over!

 

Wanneer kun je zelf een auto-oplader hebben?

 

Hoe werkt het nu eigenlijk om zelf een laadpaal te hebben voor je auto? Dat is heel eenvoudig: je hebt alleen een eigen oprit of een garage nodig. Zo is het mogelijk om een laadpaal bij de woning te plaatsen. Ga voor dat stukje luxe rondom het autorijden! Je maakt je autoritten er een stuk comfortabeler en gemakkelijker mee, als je voor je deur kunt opladen.

 

Wat is de beste laadpaal voor thuis?

 

Beschik je over een eigen oprit of garage? Mooi, dan kun je voor een laadpaal thuis kiezen. Daar komt de volgende vraag bij kijken: welke auto-oplader laat je plaatsen? Er zijn verschillende laadpalen voor de auto om uit te kiezen. Het belangrijkste is om de laadpaal te nemen die het best bij je auto past. Verder is het een kwestie van smaak: het is maar net waar je naar op zoek bent. Wil je liever een eenvoudig Plug&Charge-model met weinig functies of vind je het juist belangrijk om een slimme laadpaal met veel functionaliteiten te hebben? Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, is het verstandig om voor laadpaal advies te gaan. Laat je door experts adviseren over het aanbod van laadpalen, zodat je helemaal goed zit.

 

Wat zijn de voordelen van een laadpaal bij de woning?

 

Hoewel het regelen van een eigen auto-oplader misschien wat gedoe lijkt, zitten er juist verschillende grote voordelen aan. Zo maak je een slimme keuze waarmee je vooruitkijkt: elektrisch rijden is de toekomst! Of je nu al een elektrische auto hebt of dit binnenkort van plan bent: de lader komt goed van pas. Als je thuis kunt laden kies je voor een stukje gemak. De lader is altijd beschikbaar en binnen handbereik: zo hoef je nooit ’s avonds laat nog op zoek te gaan naar een publiek laadpunt. Tevens ben je elke dag weer verzekerd van een volle accu! Ten slotte is thuis laden goedkoper dan laden bij een openbaar oplaadpunt. De kosten zijn alleen voor de eigen stroom. Ga voor dat stukje gemak én een lagere kostenpost: een ideale situatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *