Automatische Schuifdeuren

Hierom kies je voor automatische schuifdeuren!

Deuren die automatisch opengaan als je ervoor staat. Je ziet ze vaak bij grote bedrijven, winkels en soms ook bij restaurants. Het is een product dat je als ondernemer echt moet overwegen om aan te schaffen. Alleen wat zijn nou de belangrijkste redenen om voor deze automatische schuifdeuren te kiezen? We zetten alle voordelen voor jou op een rijtje.

Nodigt klanten uit

Automatische schuifdeuren gaan vanzelf open als je iets te dicht in de buurt komt. Dat maakt dat klanten die in eerste instantie niet naar binnen wilden lopen toch met je merk of winkel in aanraking komen. Nadat de deuren open gaan, nodigt het ze uit om naar binnen te komen. Het voelt voor sommigen namelijk verplicht om naar binnen te stappen, omdat de deuren opengaan. Daar kun je als bedrijf dus van profiteren. Dat is ook de reden dat deze deuren veel worden gebruikt bij winkels en openbare gebouwen. 

Sommige mensen voelen zich verplicht om naar binnen te stappen als de automatische schuifdeuren open gaan. Andere potentiële klanten zullen alleen naar binnen kijken en moeten dan overtuigd worden. Zet daarom een stelling met leuke aanbiedingen op de kopse kant, zodat potentiële klanten wel naar binnen willen stappen. Soms moet je ze namelijk letterlijk over de streep trekken en dat doe je met zo’n stelling met korting. De kans is zeker aanwezig dat ze toch iets kopen en daarmee de winkel uiteindelijk verlaten, ook al wilde ze in eerste instantie niet naar binnen stappen. 

Een mooi visitekaartje

Automatische schuifdeuren zijn ook een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Doordat ze automatisch opengaan kunnen klanten meteen doorlopen. Ze hoeven er zelf niets voor te doen. Dat is een groot voordeel van deze deuren en daar kun je met je bedrijf ook van profiteren. 

Het automatisch opengaan maakt jouw winkel erg toegankelijk. Oudere mensen met rollators, moeders met kinderwagens of mensen in een rolstoel of scootmobiel kunnen hierdoor gemakkelijk naar binnen. Dit zorgt ervoor dat je met een kleine aanpassing een veel grotere doelgroep aan kunt trekken. Misschien richt je je op een hele kleine niche en denk je daardoor dat je geen rekening hoeft te houden met rolstoelen, rollators, kinderwagens of scootmobielen. Toch kunnen deze mensen onverwacht in je doelgroep belanden. Beperkingen zijn namelijk niet in een doelgroep te schalen. Bovendien kunnen er ook mensen buiten jouw doelgroep de winkel binnenkomen. Soms voor zichzelf en een andere keer voor een ander. Houd daar dus rekening mee. Bestel daarom nu automatische schuifdeuren van entrancedeuren.nl om veel toegankelijker te zijn naar de hele keten. 

Het toegankelijk maken van je winkel kan op heel veel vlakken goed uitpakken. Het kan voor mensen een overweging zijn om wel bij jou binnen te stappen, omdat je zo rekening houd met de toegankelijkheid van alle groepen. Met automatische schuifdeuren scoor je dus echt punten bij je klanten, maar ook zeker bij bezorgers.

De automatische schuifdeuren maken voor hen de winkel ook een stuk toegankelijker. Door alle opgestapelde pakketten kunnen zij vaak niet goed zien waar een deur open moet. De deuren die automatisch openen zijn voor hen efficiënt, omdat ze zo door kunnen lopen. Dat geldt voor pakketbezorgers van de post, maar ook zeker voor jouw leveranciers. Het zal je ook veel blije klanten opleveren en daar doe je het uiteindelijk voor. Op den duur gaan de deuren zelf ook het een en ander verkopen, omdat klanten zich verplicht voelen om binnen te stappen. Als je dan een goede prijs-kwaliteitverhouding hebt is de kans groot dat ze iets bij je kopen. Potentiële klanten die vroeger nooit binnen stapten ondanks de gevelreclame, staan daardoor nu ineens in je winkel of zelfs bij je aan de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *