Cilinderslot Vervangen bij Deur-Cilindersloten.nl

Het juiste deurslot zorgt ervoor dat jij je veiliger voelt in huis!

Inbraken zijn natuurlijk ontzettend vervelend en dit wil je altijd voorkomen. Daarnaast is het ook prettig om je gewoon veilig te voelen. Een goed deurslot kan hier veel in betekenen. Er zijn veel verschillende deursloten en het is te begrijpen als je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij leggen je uit welke het veiligste is.

Een cilinderslot

Een cilinderslot is ontzettend veilig. Dit slot bestaat uit een cilinder en een behuizing. Een cilinderslot kan alleen geopend worden met de bijbehorende sleutel, dit geeft al aan dat die veilig is! De meeste nieuwbouwhuizen zijn standaard voorzien van een cilinderslot. Is jouw huis dat nog niet? Dan kun je een cilinderslot kopen bij Deur-cilindersloten.nl.

Je sloten vervangen

Heb je dus nog geen cilinderslot? Dan kan het een verstandige keuze zijn om deze te vervangen. Het vervangen van sloten kan best wat kosten, maar de veiligheid die het geeft, is het zeker waard. Dan nog niet te praten over het veilige gevoel die het geeft!

Een cilinderslot met keurmerk

Als je dan de keuze maakt om het slot daadwerkelijk te veranderen naar een cilinderslot, is het verstandig om ervoor te kiezen om het te laten veranderen in een cilinderslot met keurmerk. Sterren worden toegekend aan sloten, deze worden bepaald door een bepaalde test die wordt uitgevoerd. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw voert deze testen uit door diverse punten uit te testen, een van deze punten is veiligheid. Een ster geeft aan dat het slot in ieder geval inbraakwerend is, met twee sterren is het slot zwaar inbraakwerend en tot slot drie sterren geeft aan dat het slot extra zwaar inbraakwerend is. Een slot met drie sterren brengt dus de beste beveiliging met zich mee en zorgt ervoor dat inbreken ontzettend lastig wordt. Dat is natuurlijk de bedoeling! Het is dus zeker de moeite om te onderzoeken of het slot waarin je het gaat vervangen een keurmerk heeft, en zo ja, wat voor keurmerk.

Hoe weet je dat de slotenmaker betrouwbaar is?

Tot slot, heb je de keuze gemaakt om je sloten te vervangen? Dan is het ook nog van belang dat je slotenmaker betrouwbaar is. Dit zijn een paar punten waar je een betrouwbare slotenmaker aan herkend via de website;

  • Zijn er vaste adresgegevens te vinden?
  • Zijn ze naast telefonisch ook bereikbaar via mail?
  • Zijn er geen spelfouten?
  • En werken ze op afspraak of komen ze zodra je belt?

Als je op deze zaken let, zal ook je slotenmaker betrouwbaar zijn! Wacht dus niet te lang en maak voor jezelf de keuze om je huis veiliger te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *