gratis offertes vakmannen

Gratis offertes van vakmannen en installateurs

Een goede specialist vinden die nog echt zijn vak kent en waar je achteraf tevreden van bent, het is niet zo eenvoudig. Daarom heeft Bobex een unieke service op poten gezet, waarbij je online kan zoeken naar een dienst of installatie en meteen gratis offertes kan aanvragen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de site van Bobex kan je zoeken op twee hoofdcategorieën ‘voor thuis’ en ‘voor op het werk’. Vervolgens kan je zoeken op ‘populaire’ of ‘alle’ sectoren. Je klikt dan door op de service die jij zoekt. Anderzijds kan je op de home page ook gewoon ingeven wie of wat je nodig hebt via de zoekfunctie.

Nadien beschrijf je je (ver)bouwproject door enkele vragen te beantwoorden en vul je je gegevens in. Binnen de 48 uur krijg je antwoord en informatie over de werkmannen of installateurs die je zoekt. Nadien kunnen zij voor jou op maat gemaakte offertes maken en kan je zelf prijzen vergelijken. En dan is het natuurlijk aan jou om te beslissen of je al dan niet in zee gaat met één van hen.

Voor welk soort werken kan je gebruikmaken van deze dienst?

Je kan gebruikmaken van de gratis dienst van Bobex voor allerlei werken in en buitenshuis. De meest populaire categorieën zijn ramen, deuren, beglazing, veranda, pergola, orangerie, vochtbestrijding en zonnepanelen. Andere voorbeelden van werken zijn dakwerken, tuinaanleg en veranda’s. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het terugvinden bij Bobex.

Je kan er trouwens ook terecht voor andere diensten als webdesign, bedrijfswagens, internet reclame en andere diensten voor bedrijven en zelfstandigen. Ben jij op zoek naar een bepaalde dienst of werk, in huis of voor je bedrijf? De kans is groot dat Bobex je op weg kan helpen!

 

gratis offertes vakmannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *