casius klusjesmannen

Gratis offertes van de beste vakman uit jouw buurt

Zelf op zoek gaan naar een goede vak- of klusjesman, het is niet altijd eenvoudig. De ene is te duur, de andere is niet betrouwbaar en houdt zich niet aan de planning of werkt slordig. Gelukkig bestaat er nu een dienst die jouw leven vergemakkelijkt, en voor jou op zoek gaat naar vakmensen die voldoen aan een aantal strenge eisen!

Hoe werkt Casius

Dit bedrijf groepeert honderden erkende specialisten in België. Je kan simpelweg het formulier invullen en daarbij aangeven naar welk soort klusjesman je op zoek bent. Op basis van de informatie die jij zo doorgeeft kan Casius.be op zoek gaan naar 1, 2 of 3 vakmannen uit jouw buurt (je kiest zelf hoeveel).

Die vakmannen kunnen je dan contacteren en op afspraak bij jou langskomen. Na dat plaatsbezoek wordt een offerte opgemaakt en kan je nadien zelf beslissen of je met dit bedrijf in zee gaat. De dienst die Casius levert, de plaatsbezoeken en de offertes zijn volledig vrijblijvend en dus gratis!

Wat is dan een goede vakman?

De experts van Casius.be zijn dagelijks in de weer om op zoek te gaan naar de beste vakmannen van het land. Ze zoeken doelgericht bedrijven of zelfstandigen die aan strenge voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden van ‘erkend vakwerk’ zijn: 1) financieel gezond zijn, 2) kunnen bewijzen dat minstens 80% van de klanten tevreden zijn, 3) aantonen dat ze afspraken nakomen en 4) diensten leveren die qua prijs-kwaliteitverhouding bij de beste behoren.

Bovendien doet Casius.be regelmatig controles. Zo zorgen ze dat bedrijven die ooit wel voldeden maar nu meer niet meer uit hun lijst van erkende vakmannen worden geschrapt. Dit betekent dat je steeds in contact wordt gebracht met de beste vakmannen.

Voor welk soort (ver)bouwwerken

Casius.be is gespecialiseerd in bouwwerken en renovaties. Dat kan gaan van eenvoudige klussen in huis en in de tuin zoals loodgieters tot architecten en aannemers. Bij je aanvraag geef je best zo gedetailleerd mogelijk weer waar je naar op zoek bent bijvoorbeeld ‘Ik wil parket laten leggen in de woonkamer en tegels in de keuken’. Zo kunnen de experts doelgericht voor jou aan de slag gaan.

Wat als het alsnog misloopt?

Zijn de werken gestart en gaat er iets mis of komt een vakman niet opdagen, dan kan je steeds telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Casius,  van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur. Zij zorgen dat er vervolgens zo snel mogelijk een oplossing wordt gezocht en je dus in mum van tijd geholpen bent!

 

vakmannen offertes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *