alarmsysteem

De voordelen van een alarmsysteem

Ben jij aan het denken over het aanschaffen van een alarmsysteem? Je vraagt je misschien af of het wel echt nodig is en de moeite waard is om er geld aan te geven. Wij sommen de voordelen even voor je op.

Preventieve werking

Een alarmsysteem werkt preventief. Zo breekt een inbreker bijvoorbeeld niet graag in in een huis met een waakhond. Zo zal hij ook niet snel inbreken in een huis met een alarmsysteem. Zorg wel dat het goed duidelijk is dat er een alarm aanwezig is. Dit kan je doen door middel van de stickers die je bij de installatie krijgt. Plak deze op goed zichtbare plekken zoals op ramen en deuren.

Reactieve werking

Natuurlijk heeft een alarmsysteem een reactieve werking. Vanaf het moment dat een inbreker het huis betreedt, zal het alarm afgaan. Veel systemen sturen dan ook meteen een signaal naar de alarmcentrale. Het geluid van het alarm zelf moet de inbreker al genoeg afschrikken zodat hij zal vluchten en hopelijk gearresteerd kan worden.

Hoger veiligheidsgevoel

Een alarmsysteem geeft je een groter veiligheidsgevoel. Je hoeft niet meer bang te zijn in je eigen huis want het alarm zal je beschermen en waarschuwen. Ook kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken, je slaapt ‘s nachts beter en je hoeft geen waakhond te kopen!

Wist je dat bijna alle alarmsystemen je een waarschuwing geven als er teveel rook of koolstofmonoxide in de woning aanwezig is? Een ander voordeel is dat je korting kan krijgen op je verzekeringspremie.

Interessante prijzen voor alarmsystemen

Heb je interesse gekregen in het installeren van een alarmsysteem maar houdt de prijs je een beetje tegen? Kijk dan eens op de website Hom8alarm en vind er alarmsystemen aan voordelige prijzen. Je kan kiezen uit een groot aantal alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Als je nu een alarmsysteem aanschaft, wordt dit tijdelijk gratis voor jou geïnstalleerd. Bekijk de voorwaarden op de website.

Ook op de website Alarm-offerte vind je veel informatie, vergelijkingen tussen verschillende veiligheidsbedrijven en je kan bovendien een gratis offerte aanvragen. En ook bij Verisure krijg je een gratis veiligheidsanalyse en een offerte op maat. Vergelijk de aanbiedingen en maak zelf de keuze met welke installateur je in zee gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *