doe-het-zelfboeken

Het is Boekenweek! Ontdek de leukste doe-het-zelfboeken van 2019

Zit jij ’s avonds aan je scherm gekluisterd of doorgezakt in de zetel voor tv? Deze week is het Boekenweek. Tijd om nog eens een boek in handen te nemen. Bovendien krijg je deze week bij Bol.com een gratis boekengeschenk bij elke aankoop van minstens € 12,50. Ben je bezig met verbouwingen of wil je je interieur opfrissen? Deze boeken zijn de leukste en beste verkochte doe-het-zelfboeken van het moment. Je kan ze allemaal online kopen bij Bol.com!

Klussen voor Dummies – pocketeditie (Gene Hamilton & Katie Hamilton)

In zeer eenvoudige taal ontdek je hoe je kleine klusjes in huis aanpakt als beginnende doe-het-zelver. Van de meest voor de hand liggende trucjes zoals schilderen tot timmerwerk en het leggen van een vloer. Naast de uitleg helpen de illustraties je om aan de taak te beginnen. Ideaal voor onervaren klussers!

Doe het lekker zelf (Jinske Verpalen)

Auteur en creatief ondernemer Jinske Verpalen bedacht zelf 30 lifestyleprojecten, waarin ze originele decoratie en spullen voor in en buitenshuis ontworp met basismaterialen als hout, papier en metaal. In dit boek zijn alle ontwerpen verzameld, inclusief uitleg om ze zelf te maken. Zo kom je te weten hoe je bijvoorbeeld een gevouwen lampenkap in elkaar moet knutselen of een tas gemaakt van fijne touwen.

Love colour (Anna Starmer)

Wil jij binnenkort enkele muren of je hele woning herschilderen? In dit boek leer je alles over het belang van kleur in jouw woning. De juiste kleuren voor jouw interieur kiezen is belangrijk voor het creëren van een gezellige sfeer en een thuisgevoel. De auteur legt je uit hoe jij de juiste kleuren kiest en waar je op moet letten. Aan de hand van de complete kleurenstalengids kan je exact die kleur kiezen die jouw interieur af maakt.

Help! Ik ga bouwen (Wim Van Uden)

Ben je van plan jouw droomhuis te bouwen en wil je graag zo veel mogelijk zelf doen? Dit boek je helpt je bij elke stap van het proces. De auteur heeft zelf enorm veel ervaring op dit vlak en legt met voeten en handen uit hoe jij het huis van je dromen kan creëren, (laat) bouwen en geeft zelfs tips om verhuizen te vergemakkelijken. Dit boek moet je lezen wanneer je binnenkort zelf een huis gaat bouwen!

Minibijbel – Doe-het-zelf (John Mcgowan)

In dit boek vind je stap-voor-stapuitleg voor klusjes in huis, van schilderen en behangen tot tegelen en reparaties in huis. Er staan ook extra tips van experts bij om je te helpen je werkjes in huis tot een goed einde te brengen. De tekeningen zijn verder ook handig ter verduidelijking. Zeker een aanrader voor wie van plan is meer te gaan klussen en niet meer voor elk niemandellatje een specialist in te schakelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *