CoatingVloer.nl

Gietvloer betonlook: een vloer met voordelen

Als er één vloer is die nog elke dag aan populariteit wint, dan is het wel de gietvloer betonlook. De vloer biedt functionaliteit en uitstraling en vertoont sterke gelijkenissen met een echte betonvloer. De gietvloer variant is echter meer flexibel en biedt alle voordelen die een gietvloer nou eenmaal heeft. Daardoor is het niet zo gek dat steeds meer mensen besluiten om de echte betonvloer links te laten liggen en te kiezen voor de gietvloer betonlook.

Gietvloer betonlook is prima te combineren met vloerverwarming

Zo is de gietvloer betonlook vloer wel prima te combineren met vloerverwarming, om maar eens een voordeel van deze vloer te benoemen. Ook voordelig is dat als er een nieuwe vloer gelegd moet worden, je de gietvloer variant heel simpel aan kunt brengen over de liggende vloer. Hoe anders is dat als je een echte betonvloer hebt liggen. Kies je voor de gietvloer betonlook, dan profiteer je van alle voordelen die een gietvloer nou eenmaal biedt. En die voordelen zijn legio.

Naadloze vloer die hypoallergeen is

Koop je een gietvloer, dan koop je een volledig naadloze vloer. Het maakt de vloer bijzonder hygiënisch, vuil krijgt immers geen enkele kans om zich in naden en voegen op te hopen. Met een dweil en stofzuiger kun je de vloer zo steeds perfect schoon houden. Een gietvloer is ook nog eens hypoallergeen, goed nieuws dus voor mensen die hinder ondervinden van een allergie of hooikoorts. Stof en pollen worden door een gietvloer afgestoten, iets dat bij andere vloeren wel anders is. 

Behalve de gietvloer betonlook is ook de grindvloer in opmars

Niet voor niets wordt de gietvloer ook wel een kindvriendelijke vloer genoemd. Met kinderen en ook met huisdieren wordt elke vloer sneller vuil. Juist dan is het ontbreken van naden en voegen een zegen. Behalve de populaire gietvloer betonlook, zijn de gietvloeren tegenwoordig beschikbaar in veel meer uitvoeringen. Zo is ook de uitvoering in de vorm van een grindvloer in opmars. Daarnaast kun je een gietvloer tegenwoordig ook in heel erg veel verschillende kleuren aanschaffen.

Bedrijfsleven kiest massaal voor vloercoating

In het verlengde van de gietvloer kiest het bedrijfsleven ondertussen massaal voor vloercoating. En ook dat is snel te verklaren. Ook vloercoating is naadloos en dus eenvoudig en goed schoon te houden. Vloercoating heeft uitstraling en geldt als een representatieve vloer. Bovendien is vloercoating bestand tegen chemicaliën en vloeistofdicht. Niet voor niets zie je deze vloeren vaak terug in garages, winkels, kantoren en productieruimtes. Vloercoating is net als de gietvloer zeer hygiënisch en dat maakt het aantrekkelijk voor bepaalde sectoren, zoals de voedingsmiddelenbranche. 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het moge duidelijk zijn dat de gietvloer betonlook grote voordelen heeft ten opzichte van de echte betonvloer, zoals de gietvloer het op veel meer punten wint dan elke andere vloer. En dat terwijl je voor de gietvloer nooit de hoofdprijs betaalt. Want hoe veelzijdig de vloer ook is, de prijs-kwaliteitverhouding is steeds dik in orde. Met de voordelen die de gietvloer biedt en de aantrekkelijke prijs is het alleen maar logisch dat de vloer meer en meer aan terrein wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *