waterkoeler

Fris drinkwater? Ontdek tips voor het kiezen van een waterkoeler voor jouw woning of bedrijf.

Ben je op zoek naar een waterkoeler voor je woning of je bedrijf? Dan is de kans groot dat je je overweldigd voelt, want de keuze is gigantisch. Met deze praktische stappen vind je in een handomdraai de waterkoeler of multifunctionele kraan die perfect bij je past.

Van de voordelen van een waterkoeler hoeven we je wellicht niet meer te overtuigen: je hebt altijd gefilterd en fris water bij de hand, hoeft niet meer met flessen te zeulen, bespaart ruimte in jouw kelder of bergplaats én hebt een pak minder afval (en draagt zo je steentje bij aan het milieu). Nu nog het toestel vinden dat het beste aansluit op je behoeftes …

 

Kies je model

waterapparaat

 

Bekijk eerst eens welke modellen waterkoelers er op de markt zijn. Een wandmodel kan je inbouwen en is dus perfect te integreren in jouw keuken. Het subtiele, inox design past overal. Een tafelmodel wordt dan weer op een werkblad geplaatst. Zo’n toestel kan je vrij flexibel laten installeren en is bovendien erg compact. Voor een vrijstaand model met een grote capaciteit heb je meer plaats nodig; dat vind je vooral terug in openbare ruimtes. Als laatste kan je ook gaan voor het neusje van de zalm: een waterkoeler in de vorm van een multifunctionele keukenkraan. Zo’n kraan ziet er niet alleen mooi uit, ze is ook superhandig: ze combineert gewoon leidingwater met gefilterd en gekoeld water, neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te integreren in je keuken of refter.

 

Bepaal de functionaliteiten

 

Volgende stap: check de opties van je toekomstige waterkoeler. Wil je alleen plat en gekoeld water? Of vind je het een onmisbare troef om ook altijd bruisend water binnen handbereik te hebben? Ook heet water kan een leuk extraatje zijn: zo heb je altijd de mogelijkheid om in een handomdraai een theetje klaar te maken. Er bestaan nu zelfs al waterkoelers met aanraakvrije bediening.

 

Selecteer de afwerking

 

Heb je beslist over het model en de opties? Dan rest je nog één ding: de afwerking van je toestel kiezen. Moet het passen in een landelijke of in een moderne ruimte? Wil je dat je kraan opgaat in het interieur of net dat het een opvallende eyecatcher wordt? Ga je voor een standaardkleur of laat je liever een eigen kleur designen, volledig op maat? Vandaag de dag kan het allemaal.

water

 

Selecteer de juiste leverancier

 

Kies uiteraard voor de juiste leverancier. Hou bij de keuze van je leverancier rekening met de klantenservice die hij biedt. Heeft hij een eigen plaatsingsdienst? Welke garantievoorwaarden gelden er bij een technisch defect? En hoe wordt het onderhoud geregeld? Het zijn vragen die op het eerste gezicht overbodig lijken, maar die wel de levensduur van je toestel bepalen.

Wat je ook kiest, bij AQUALEX vind je zeker je ding! Het bedrijf heeft een breed gamma aan leidingwaterkoelers en innovatieve designkranen met gekoeld, bruisend en heet water. Het combineert gebruiksgemak met aandacht voor kwaliteit, design en ecologie. De toestellen zijn met hun stijlvolle afwerking en praktische meerwaarde een indrukwekkend extraatje voor elke keuken. AQUALEX heeft eigen installatie- en onderhoudsteams, met een prima service na verkoop tot gevolg.

Dit is een gesponsord artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *