PVC Visgraat Vloer van Outletpvc.com .

Een PVC vloer op elke plek in huis

De meeste mensen kiezen voor een pvc vloer in de woonkamer. Dit komt doordat je er meerdere kanten mee op kunt. Denk aan een pvc-visgraat vloer of juist aan een Hongaarse punt. Bovendien heeft een pvc vloer ook de eigenschappen die je graag terugziet in de woonkamer. Toch is deze vloer ook voor andere vertrekken in huis heel geschikt. We vertellen er meer over in deze blog.

Pvc in de woonkamer

Een pvc vloer in de woonkamer is voor veel mensen heel bekend. Het is sinds een aantal jaren misschien wel de populairste vloer in Nederlandse woonkamers. Dit komt voornamelijk door de eigenschappen van dit type vloer. Ten eerste gaan de vloeren lang mee. Daarnaast is het een veelzijdig materiaal, dat in verschillende soorten te koop is.

Een pvc vloer past in elke woonstijl thuis. Of je nu voor een industriële stijl hebt gekozen of juist meer voor een Scandinavische stijl. Elke pvc vloer past bij de meubels en komt daardoor helemaal tot z’n recht. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een Hongaarse punt PVC. Deze kan een ruimte groter laten ogen en dat is wat je zoekt in een woonkamer. Vooral als deze net niet fijn is ingedeeld voelt het goed als de ruimte optisch groter oogt.

Bovendien is het Hongaarse punt ook een stijl die tijdloos is. Door de houtlook blijft deze vloer passen bij alle meubels die nog komen. Het tijdloze design gaat gelukkig heel wat jaren mee.

Pvc in de badkamer

Een pvc-vloer staat prachtig in elke woonkamer, omdat deze bij elke woonstijl past. Het voordeel van deze vloer is dat je deze door heel het huis heen kunt leggen, zelfs in de badkamer. Doordat een pvc-vloer waterbestendig is, is het de ideale vloer in badkamers. Mede om die reden kiezen mensen ook voor pvc in hun keuken. Dat kan ook een vochtige plek zijn, maar daar past pvc helemaal in thuis.

Bovendien is een pvc-vloer gemakkelijk schoon te maken. Dat is met andere vloeren vaak net wat anders. Daarnaast heb je er ook weinig onderhoud aan, omdat deze vloer goed bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Dat maakt pvc hét materiaal voor een badkamervloer. Ook interesse gekregen in zo’n vloer voor in de badkamer, keuken of ander vertrek? Bestel vandaag nog een pvc vloer inclusief leggen en geniet van alle voordelen.

Pvc in de serre

We hebben verschillende plekken in huis besproken waar een pvc vloer gelegd kan worden. Alleen buitenshuis hebben we nog niet besproken. Een pvc-vloer kan namelijk ook gemakkelijk in een aanbouw, serre, veranda of overkapping worden gelegd. De vloer kan immers tegen vocht vanwege zijn waterbestendigheid.

Zo kun je door heel het huis én zelfs in de veranda of overkapping voor dezelfde pvc vloer kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om steeds voor een andere stijl te kiezen. De visgraat en het Hongaarse punt zijn namelijk de meest populaire PVC vloeren. Alleen je hebt natuurlijk nog veel meer varianten. Kies bijvoorbeeld voor een Weense punt of een Walvisgraat of kies buiten juist voor PVC tegels of PVC brede of lange planken.

Alles is mogelijk qua vloer als je voor pvc kiest als materiaal. Je zou zelfs voor een andere kleur kunnen kiezen. Pvc wordt vaak in houtlook verkocht, maar ook qua hout zijn er weer tal verschillende kleuren. Het is maar net welke type vloer bij jullie interieur past. Wil je een bepaalde woonstijl aanhouden of juist helemaal niet? Wil je de ruimtes groter laten lijken door alles samen te trekken of wil je ze juist gescheiden houden? Dat zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij het kiezen van een pvc vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *