Elektrische auto

Bespaartips voor bouwopdrachten

Succesvol ondernemen in de bouw gaat over kwaliteit, het nakomen van afspraken, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding met tevoren afgesproken prijzen. Daarnaast is mond-op-mond reclame en vindbaarheid op internet ongelooflijk belangrijk. Het zijn allemaal zaken die stuk voor stuk de pijlers zijn onder een goed bouwbedrijf. En naast het werken aan zichtbaarheid en reputatie is een accurate administratie minstens zo belangrijk. Je kunt wel mooie opdrachten uitvoeren, als het boekhoudkundig niet goed geregeld is, raak je het spoor alsnog bijster. Een slim hulpmiddel daarbij is de laadpas, elektrisch laden waar je ook bent en praktische facturen aan het eind van de maand. Makkelijk, overzichtelijk en snel.

Efficiënt kosten besparen

Goede referenties verdien je niet alleen door een project goed af te ronden. Op tijd komen en afspraken opvolgen zijn minstens zo cruciaal, iets wat lastig kan zijn wanneer het adres niet om de hoek ligt. Parkeren vormt soms een probleem op zich, zeker in stedelijk gebied. En dan zijn er nog de bonnetjes, sommigen verdwijnen gewoon, iets wat iedereen overkomt. Het is een stuk administratie die iedere maand weer om de hoek komt kijken en veel tijd kost. Het niet kunnen opvoeren van die kosten kan behoorlijk oplopen. De laadpas lost dat probleem op, want het gebruik is nog het beste te vergelijken met een persoonlijke creditcard. Eens per maand ontvang je een overzicht met alle gemaakte kosten, laadlocaties en kilometerstanden per auto en een uitgesplitste BTW.

Overal een laadstation

Ben je in een onbekende omgeving is het soms nog lastig laadpalen te vinden waar de auto aangekoppeld kan worden tijdens het werk en laad- of snellaadstations staan ook nog niet overal duidelijk aangegeven. Dat is wel belangrijk, want toegang, tot zeker de snellaadstations, besparen je nog meer tijd en vergroten de dagelijkse actieradius. Gebruik je de laadpas dan kun je de bijbehorende app erbij pakken. Die laat je zien waar de dichtstbijzijnde faciliteiten zijn, zonder rondjes te moeten rijden en daardoor niet op tijd op de afspraak of het werk te verschijnen of zonder voldoende elektriciteit te zitten. Dat scheelt tijd en onkosten en komt de reputatie ten goede. Daarnaast vind je in de app van de laadpas achteraf het overzicht van de transactie.

Praktische all-in-formule

De laadpas heeft nog meer voordelen die je sneller en efficiënter laten werken. Zo kunnen er parkeergarages, overtochten met boten, bruggen of tolwegen mee betaald worden. Wil je de auto wassen na een pittige job, betaal dan gewoon met de laadpas. Werk je in het buitenland, neem de laadpas mee, want overal in Europa zijn inmiddels meer dan voldoende laadstations te vinden waar de auto opgeladen kan worden. Zelfs pechhulp is te regelen. Je ontdekt het allemaal in de gebruiksvriendelijke app. 

Laden gebeurt ook thuis en bij het bedrijf, het liefst aan de eigen laadpaal. Heb je er geen, bestel er dan een via de laadpas. Alle zakelijke stroomkosten worden berekend en gefactureerd of uitgekeerd. Dit betekent dat het bijhouden van ingewikkelde laadsessies niet meer nodig is. En zeg nou zelf, als bouwondernemer is toch iedere hulp welkom om jezelf zonder kopzorgen te kunnen toeleggen op dat wat je het liefste doet, mooie projecten realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *