Batibouw

Profiteer nu al van Batibouw-condities voor je badkamer

Misschien wist je het nog niet maar je hoeft al lang niet meer te wachten op Batibouw om goeie zaken te doen. De badkamerspecialist Dagmar Buysse bijvoorbeeld biedt je nu reeds gratis tegels bij aankoop van je badkamer. Mooi meegenomen vinden wij. Vooral omdat het bedrijf bekend staat voor zijn vakmanschap én gratis persoonlijk advies.

Dagmar Buysse

Mede dankzij allerlei programma’s op televisie en mooi geïllustreerde artikels in trendy magazines is de badkamer, na de keuken, een hot item geworden voor vele eigenaars. De badkamer wordt steeds vaker omgetoverd naar een wellnessruimte waarin we ons heerlijk kunnen terugtrekken. Als jij ook van je badkamer een wellnessruimte wil maken, bezoek je best eerst enkele toonzalen. Het loont ook de moeite om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. En ja, dit kan ook vanuit je luie zetel.

Wil je in plaats van een totaalrenovatie bijvoorbeeld enkel je bad vervangen door een stijlvolle inloopdouche? Of je klassieke toilet verruilen voor een hang-wc? Dan kan dat uiteraard ook.

Batibouw voordelen bij Dagmar Buysse

Zoals vermeld hoef je niet te wachten tot Batibouw 2018 om te profiteren van speciale condities.

  • Vrijblijvende prijsofferte + 3D-ontwerp
  • Realistische planning
  • Vaste prijs  (geen raming of onvoorziene kosten)
  • Vakmanschap vanaf het ontwerp tot en met de realisatie
  • Zeer nauwkeurige opvolging door projectleiders
  • Gratis tegels!

* De actie is geldig van 1/02/18 tot 31/03/18: bij aankoop van een volledige badkamerrenovatie van minimum 15.000 euro (excl. btw) krijgt je als klant tot maximum 20m² door Dagmar Buysse geselecteerde tegels gratis. Let wel: de plaatsing is niet inbegrepen.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Droom je van een nieuwe badkamer, maar wil je toch eerst nog wat inspiratie opdoen en je mogelijkheden verkennen? Dan is een bezoek aan een van de toonzalen de perfecte manier om dit te doen. De badkamers in de toonzalen zijn volledig tot in de puntjes afgewerkt. Op deze manier krijg je een realistisch totaalbeeld van de mogelijkheden. De toonzalen bevinden zich in Gent en Brussel.

Dagmar Buysse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *