Sunshower

Wat is een sunshower en hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een geschikte douche voor in je (nieuwe) badkamer? Maak je borst dan maar nat! Niet terwijl je onder de douche staat, maar tijdens je zoektocht naar je favoriete douche. Je kunt namelijk kiezen uit meerdere soorten douches en varianten.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe douchebak kopen? Als je het huidige aanbod van douchebakken bekijkt, weet je niet wat je ziet. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan, waardoor je op dit moment uit de nodige soorten douchebakken kunt kiezen. Dit stelt je in ieder geval in staat om een goede vergelijking voor jezelf te maken.

Het is bovendien op meerdere manieren mogelijk om je douche aan te kleden. Eén van de beste (en lekkerste) mogelijkheden die je hiervoor hebt, is een sunshower. In dit artikel lees je in het kort wat een sunshower is en hoe zo’n paneel werkt.

Wat is een sunshower?

Een sunshower is een paneel dat je in je douchecabine ophangt. Je hangt of verwerkt hem in de muur, waarna je met één druk op de knop het paneel aan kunt zetten. Het paneel geeft vervolgens een aangename infraroodwarmte af, waardoor het douchen nóg fijner is. Ondertussen geeft het paneel ook nog UV-zonlicht af, waardoor je lichaam tijdens het douchen natuurlijk vitamine D aanmaakt!

Hoe werkt een sunshower?

De werking van een sunshower is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is het paneel aan te zetten. Nadat je dit hebt gedaan, warmt het paneel zich razendsnel op. Het paneel geeft vervolgens een fijne infraroodwarmte af, waardoor je het onder de douche nooit meer koud hoeft te hebben. 

Wat zijn de voordelen van een sunshower?

Is een sunshower bestellen een aanrader? Ja, dat is absoluut het geval. Met een sunshower in je douche geniet je namelijk van meerdere voordelen:

  • Een sunshower maakt het douchen nog aangenamer. Heb je bijvoorbeeld een inloopdouche? Dan komt er vaak enige tocht in de douche, waardoor je het koud kunt krijgen. Met een sunshower ga je dit probleem tegen. Door de fijne infraroodwarmte geniet je juist van een super aangename warmte.
  • Goed voor je lichaam. Een sunshower is ook goed voor je lichaam. Met de fijne infraroodwarmte ga je bijvoorbeeld spierpijn tegen. Ook zorgt dit paneel in je douche voor de aanmaak van vitamine D. Je gaat je hierdoor al snel fitter en gelukkiger voelen.
  • Goed voor je gezondheid. Het is ook een feit dat een sunshower goed voor je gezondheid is. Door de fijne infraroodwarmte wordt onder meer de bloedcirculatie in je lichaam verbeterd. Je geniet hierdoor van een betere doorbloeding, waardoor onder meer afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.
  • Goed voor je spieren en gewrichten. Tot slot is een sunshower goed voor je spieren en gewrichten. Heb je hier last van, bijvoorbeeld door een aandoening? Dan sluit een sunshower dus ook perfect aan op je situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *