CV-Ketel Onderhoud

Waarom cv ketel laten onderhouden door Univé?

Met een cv-ketel die naar behoren werkt, kun je gebruikmaken van zowel warm water als van een warm huis. Je kunt er aangenaam mee douchen, vuile vaat afwassen en ervoor zorgen dat het in welke kamer dan ook nooit koud aanvoelt. Zodra cv-ketel kuren vertoont, kan daar van het één op het andere moment verandering in komen. Dit kan zowel om merkbare mankementen als onzichtbare gaan. Je zult niet de eerste zijn die te maken krijgt met waterschade, brand of de sluipmoordenaar van een koolmonoxidevergiftiging. Kies je cv ketel laten onderhouden door Univé, dan beperk je het risico op al deze potentiële gevaren drastisch. 

Dit krijg je in ruil voor afsluiten abonnement

Bij deze verzekeraar heb je de keuze uit 2 cv-ketel abonnementen, namelijk Cv-ketel Onderhoud Basis en Cv-ketel Onderhoud All-in. Voor beide geldt dat er sowieso iedere 2 jaar een onderhoudsmonteur bij je op de stoep staat. Mocht er tussentijds wat aan de hand zijn, zoals dat de ketel een apart geluid maakt of iets anders, dan kun je met het abonnement van Univé rekenen op de hulp van de storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaarstaat. Wil je ook voor arbeid bij storingen verzekerd zijn, dan is het All-In pakket de beste optie. Hiermee worden ook de materiaalkosten vergoed. 

Kosten per pakket voor cv-ketel onderhoud

Univé hanteert een standaard werkwijze voor cv ketel onderhoud. Allereerst kies je het gewenste pakket online en bestel je dit. Zodra je dat hebt gedaan, wordt er contact met jou opgenomen voor het maken van een afspraak om een eerste inspectie uit te voeren. Wanneer dat precies gebeurt, dat wordt in overleg geregeld. Zodra de onderhoudsmonteur aanwezig is, zorgt deze ervoor dat de ketel uitvoerig en deskundig onder de loep wordt genomen. Werkt alles naar behoren, of zijn er aandachtspunten? Ook dat wordt onderzocht. In alle situaties hoef je niet zelf op te draaien voor de voorrijkosten, want die vallen onder het afgenomen pakket. Afhankelijk van hoe uitgebreid je het pakket wilt hebben, betaal je €7,15 of €16,20 per maand. Dit is exclusief de eenmalige kosten voor een eerste controle van de ketel van €65. 

Keuze uit ook deze andere Veilig Wonen verzekeringen

Elk van de cv-ketel abonnementen valt onder de Veilig Wonen-verzekeringen. Dit geldt idem voor onder andere Schoorsteenvegen. Mocht je een haard en schoorsteen hebben, dan heb je door het betalen van een maandelijkse premie recht op periodiek onderhoud. Zo voorkom je bijvoorbeeld brand, een probleem dat nog altijd erg onderschat wordt. Ook onderdeel van Veilig Wonen is Dakgoot schoonmaken. Hiermee voorkom je dat je zelf de ladder op hoeft te gaan, iets wat vooral voor ouderen en/of voor wie een verminderd lichamelijke conditie heeft aan te raden is. Wil je je graag extra veilig voelen in huis, dan is er nog de Alarm in huis-verzekering. Dankzij het draadloze Woonveilig Alarmsysteem is je woning op en top beveiligd. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *