Woonkamer

Soorten Egaline producten in kwaliteit prijsverhouding

Als het gaat om het verbeteren van je woning, is de juiste vloer één van de belangrijkste aspecten. Egaline biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor het verbeteren van je vloeren, waarbij kwaliteit en prijs hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer, met egaline heb jij de producten die je zoekt. Er zijn diverse soorten egaline die van topkwaliteit zijn en ook voordelig. Als jij je ondervloer wilt laten egaliseren, dan is de egalisatiemortel van egaline een fantastisch product om je hierbij verder te helpen. 

Egaline kopen

Bij het kopen van egaline komt nog best wel wat kijken. Een goed vooronderzoek en een goede voorbereiding helpt hierbij. Door hier goed over na te denken zorg je dat je de juiste egaline producten koopt. Egaline heb je nodig voor het egaliseren van je ondervloer. Door het gebruik van de egalisatiemortel zorg je voor een gladde en egale ondervloer. Hierna kunnen allerlei soorten vloeren worden gelegd. Van vinyl vloeren tot laminaat vloeren, tegel vloeren en PVC. Het gebruik van egaline is hierbij van groot belang omdat je ongelijkheid blijft zijn wanneer je ondervloer niet volledig egaal is. Door het gebruik van egaline zorg je dat je vloer volledig egaal komt te liggen. 

Soorten Egaline

Wanneer je gaat kijken naar welke egaline je nodig hebt zul je verschillende soorten egaline tegenkomen. Zo zijn er onder andere de Atlas SMS 15, Atlas SMS 30, Kiesel en Atlas SAM 100. De SAM 100 is een egaline die gemaakt is op gipsbasis voor een laagdikte van 5 tot 35 mm. Deze egaline soort is geschikt voor anhydrietvloeren. Maar ook met verschillende andere vloeren is deze egaline erg geschikt, zoals tapijt, pvc, gietvloeren en parket. Daarnaast heb je ook de Kiesel Servofix, dit is een cementgebonden egaline. Deze egaline heeft zelf nivellerende kenmerken tot een laagdikte van 10 mm. De Kiesel is niet geschikt voor natte/vochtige ruimtes, maar is wel goed te gebruiken in combinatie met alle type vloeren. Als laatst heb je nog de SMS 15 en de SMS 30 egalisatiemortels. De SMS 15 is geschikt voor een laagdikte van 1 tot 15 mm en de SMS 30 is geschikt voor een laagdikte van 3 tot 30mm. Beide egalisatiemortels zijn geschikt voor vloerverwarming en vloeien goed uit. Bij deze egalisatiemortels is er minimale scheurvorming en is de kans op krimpen erg klein wat zorgt voor een langdurig strak resultaat. 

Kennis over Egaline

In de afgelopen jaren is egaline populair geworden in de markt voor vloeroplossingen. Met de focus op kwaliteit en prijs, biedt het een uitgebreid assortiment aan producten voor elke consument. Wil je meer weten over egaline en de producten, bezoek dan een website en ontdek wat jij met Egaline kan doen. Of je nu nog niet zeker weet welke vloer het beste bij je wensen past, of je graag meer informatie wilt hebben over de verschillende producten, er zijn online genoeg experts en vakmensen die je hierbij kunnen helpen. 

Jouw egalinevloer

Met Egaline kun je er ook op vertrouwen dat je een hoogwaardig product krijgt voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare vinylvloer, of juist naar een premium gietvloer, Egaline biedt producten die aan jouw wensen en eisen voldoen voor een strakke afwerking van de vloer. Oftewel, of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer, met egaline ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wil je nog meer weten over egaline vloeren en de voordelen hiervan kijk dan vooral online rond om te kijken wat voor jou de beste opties zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *