appa

Ruimtebesparende tips voor je appartement

Zou je graag binnenkort alleen gaan wonen, maar houdt de kostprijs van appartementen je tegen? Ga dan voor een kleiner appartement en creëer zelf grotere ruimtes met onze ruimtebesparende tips.

Kies voor een muurbed

Een muurbed? Klinkt niet echt comfortabel zal je denken, maar laat het ons eerst even uitleggen.

Het komt vaak voor dat je bed bijna je volledige slaapkamer inneemt. Om meer ruimte te creëren kies je dan best voor een vouw- of muurbed. Zo’n bed kan je wegklappen in een kast of muur als je er geen gebruik van maakt. Ideaal toch?

Heb je eerder een probleem met de hoogte om bijvoorbeeld een stapelbed te plaatsen?

Dan kan je ook kiezen voor bedden die je in elkaar kan schuiven.

Op die manier zorg je voor een ruim gevoel als je de kamer binnenkomt.

Vloer met onzichtbare opslagruimtes

Behoren overvolle kasten  ook tot jouw nachtmerries? Ga dan voor vloeren met onzichtbare opslagruimtes, superhandig! Je kan letterlijk al je spullen en overtollige rommel kwijt in de ruimtes, en niemand die het ziet.

Ruimtes onder een zithoek

Lijkt het je wat ingewikkeld om opslagruimtes in je vloer te maken? Ga dan voor de eenvoudigere oplossing en maak gebruik van de ruimte onder je zithoeken.

Die ruimte kan voor niets anders gebruikt worden, behalve voor extra opslagruimte. Je moet geen grote werken uitvoeren en je kan meer spullen kwijt, 2 vliegen in 1 klap dus!

Uitklapbare eettafel

De eettafel hoort bij de belangrijkste dingen in huis. Het is de plek waar het gezin samenkomt, samen eet, samen drinkt, samen lacht en misschien wel samen weent. Maar we weten ook dat zo’n tafel nogal in de weg kan staan.

Om dat op te lossen kan je kiezen voor een uitklapbare eettafel. Die kan, zoals het woord al zelf zegt, uitgeklapt worden als hij nodig is. Als je hem niet meer gebruikt klap je hem in een ander voorwerp zoals een kast.

Sta je dus op het punt een appartement te kopen of wil je zelf een ruimer gevoel? Gebruik dan zeker onze tips en creëer op die manier meer ruimte. Besluit je te kopen? Dan vind je momenteel de goedkoopste meubelen bij Leenbakker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *