Refurbished iPhone 11

Refurbished apparaten voor een slim huis

Tegenwoordig kun je kiezen uit diverse slimme apparaten zoals, stofzuigers, smart speakers en slimme deurbellen. Je kunt je huis zo Smart maken als je wilt. Het is ook belangrijk om te kijken naar hoe je deze slimme apparaten makkelijk kunt besturen. Misschien wil je dit het liefst op één apparaat of juist met meerdere apparaten? Daarnaast letten we steeds meer op duurzaamheid en dat willen we ook terug laten komen in ons huis. Wil je al deze wensen waar maken? Wij vertellen je graag hoe je dit het best kunt doen. 

Refurbished apparaten

Een slimme woning kan duurzaam zijn. Maar is duurzaam wel betaalbaar? Dit kan met refurbished apparaten. Refurbished apparaten zijn een goedkopere alternatief voor nieuwe apparaten in de winkel. Kies je voor refurbished dan help je het milieu ook nog eens een handje mee. Maar wat is refurbished nu precies? Refurbished betekent letterlijk gereviseerd en is een bekende term in de IT-wereld. Refurbished producten zijn vaak afkomst van het bedrijfsleven of restvoorraden. Denk hierbij aan laptops, smartphones en tablets. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door deze producten te hergebruiken, verleng je de gebruiksduur van de producten. Refurbished producten zijn ideaal voor gebruikers die graag duurzaam willen leven. Wil je een duurzame slimme woning en gebruik maken van één apparaat om alles te kunnen bedienen, ook als je niet thuis bent? Dan is het handig om te kijken naar een refurbished smartphone. Kies bijvoorbeeld voor de refurbished iPhone 11 als afstandsbediening voor jouw woning. De iPhone 11 is een krachtige smartphone met een 6,1 inch beeldscherm en een uitstekende batterijduur. Perfect om te gebruiken voor je Smart Home systeem, zoals de Apple Home. Wil je meerdere apparaten hiervoor gebruiken? Dan is het handig om dit ook te koppelen aan je iPad. Kies bijvoorbeeld voor de iPad 2019. Zo kan iedereen in de woning aanpassingen maken. Via de Woning app kun je jouw thermostaat, slimme verlichting en overige accessoires bedienen. Maak gebruik van Siri en geef commando’s om bijvoorbeeld de lampen te dimmen. Maak je leven makkelijk door gebruik te maken van een smart home systeem en dat op een duurzame manier!

Refurbished webshop

Een smart home systeem kan handig zijn als je alles zelf onder controle wilt houden, ook als je niet thuis bent! Het gebruiken van refurbished producten is beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij, die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Bij Refurbished.be staat het milieu centraal. Daarnaast worden de producten gecontroleerd op meer dan 50 punten en krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product. Je kunt altijd terecht voor al vragen bij de klantenservice. Schaf jouw refurbished apparaat en zorg samen met Refurbished.nl voor een groenere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *