offerte badkamerrenovatie

Offerte badkamerrenovatie: een goed idee

Ben jij net zoals zovele Belgen uitgekeken op je badkamer? Of is je badkamer werkelijk aan vervanging toe? Dan loont het de moeite een vrijblijvende offerte badkamerrenovatie aan te vragen voor je van start gaat! Ook als je van plan was de badkamer zelf te renoveren want misschien kom je met een vakman wel goedkoper uit. Een badkamerrenovatie is immers een totaal project.

Wil je een volledig nieuw en luxueus design? Wens je een regen- of inloopdouche? Overweeg je jouw klassiek toilet door een hang-wc vervangen? Of ben je gewoon op zoek naar een geschikt badkamermeubel om een nieuwe sfeer te creëren? Dan kan een badkamerspecialist met je mee denken Een echte vakman vernieuwt bovendien in een mum van tijd jouw volledige badkamer tegen een vaste en correcte prijs.

badkamerrenovatie

Offerte badkamerrenovatie bij Dagmar Buysse

offerte Dagmar Buysse

Een voorbeeld van een bedrijf dat vakmanschap garandeert van het ontwerp van je badkamer tot de uiteindelijke realisatie is Dagmar Buysse. Bijzonder is dat je behalve een gratis offerte ook een gratis 3D-ontwerp van je toekomstige badkamer aangeboden krijgt. Bovendien werkt het bedrijf met een vaste prijs in plaats van met een raming!

Concreet wordt er in 6 stappen gewerkt.

  • Afspraak met een badkamerconsultant.
  • Opmeten badkamer. De bestaande badkamer wordt opgemeten en er wordt een schets gemaakt van de nieuwe badkamer op basis van jouw wensen.
  • Badkamerdesign in 3D. Je ontvangt een vrijblijvende offerte, met een overzicht van alle kosten.
  • Presentatie badkamer.  Het 3D ontwerp van je badkamerrenovatie en het concept wordt eventueel verfijnd met materialen die je in één van de toonzalen kan bekijken.
  • Planning renovatie. Zodra het voorschot is betaald, wordt je dossier volledig voorbereid door één van de projectleiders.
  • Renovatie. Materialen worden geleverd en de arbeiders komen alle werken uitvoeren volgens hun specialisatie én onder het vakkundige oog van de projectleider. Verder geniet je van 10 jaar garantie.

badkamerrenovatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *