Sta op Stoel

Na een lange dag klussen een moment om uit te rusten

Een lange dag klussen op de bouwplaats of in je eigen woning hakt erin; tijd om uit te rusten bij thuiskomst! Houd er rekening mee bij het samenstellen van het interieur in de woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een grote hoekbank, waarop je na een lange dag werken languit bij kunt komen. Of kies voor een comfortabele relaxzetel van Meubelzorg. Deze zetels bieden je de mogelijkheid het voeteneind omhoog te klappen. Automatisch zal ook de rugleuning iets zakken. Het biedt je de ideale plek voor een fijne avond; het laat je vol energie aan een volgende dag beginnen. De relaxzetels zijn zo ontworpen dat ze helpen de kans op rug- en nekklachten te verkleinen. Mede door de ondersteuning die op essentiële punten geboden wordt aan het lichaam. 

Sta op zetel voor de fase dat je met pensioen gaat 

Zit je inmiddels tegen je pensioen aan, of ben je al gestopt met werken? Naarmate men ouder wordt zal het steeds lastiger zijn om uit de diepe zit van je zetel te komen. Overigens is het niet gek, wanneer dit ook al tijdens de jaren dat je werkt opspeelt. Je spieren zullen strammer worden na een dag hard werken in de bouw. Met een comfortabele sta op zetel maak je het voor jezelf makkelijker om op te staan. De zetel is iets naar voren te klappen, waardoor je direct met je voeten op de grond staat. Voordeel hiervan is dat je niet naar voren hoeft te schuiven, om uit de stoel omhoog te kunnen komen. Net als bij de eerder beschreven relaxzetels, is het ook bij deze sta op zetels mogelijk het voeteneind uit te klappen voor een ontspannen houding. 

Kies voor een duurzame stoel met leren bekleding 

Duurzaamheid is een steeds belangrijker factor in het samenstellen van het interieur van huishoudens. Om deze reden loont het om te kijken naar een zetel met lederen bekleding. Het leer gaat over het algemeen langer mee dan een stoffen bekleding; evenals dat het leer lang mooi blijft. Op een stoffen bekleding kunnen na verloop van tijd vale plekken zichtbaar worden. Het leer is daarnaast eenvoudig te onderhouden. Bij de aankoop van een kwalitatief hoogwaardige zetel zal men je instructies bieden voor het onderhoud aan de stoel. Zo houd je niet alleen je lichaam, maar ook de stoel in topconditie! Niet onbelangrijk is het grote zitcomfort wat een lederen bekleding biedt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *