Tuinmeubels van Fonteyn.nl

Geniet optimaal van je tuin met deze drie tips

Bij het renoveren van de tuin beperken de meesten zich tot het aanplanten van nieuwe planten of het vernieuwen van terrasmeubilair en dergelijke. Maar wanneer u uw tuin verbouwt, kunt u nog veel meer doen. Net als bij het ontwerpen van je huis, worden er unieke en creatieve ideeën in de tuin gestopt om er een heerlijke plek van te maken waar je elke dag wilt zitten. Of je nu graag tijd met anderen doorbrengt of graag alleen in de tuin zit, een tuinrenovatie kan prachtig zijn. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder voor een aantal tips!

Stap 1. Richt een zitgedeelte in de tuin in 

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten, raden wij u aan eerst een zithoek in uw tuin te creëren. Dit bereik je eenvoudig door een mooie lounge set aan te schaffen, deze tuinmeubelset is speciaal ontworpen zodat je comfortabel kunt lezen en je volledig kunt opgaan in de omringende buiten natuur om je heen. Als je op zoek bent naar tuinmeubelen van goede kwaliteit, dan is er een ruime keuze zoals Fonteyn tuinmeubelen. Doordat Fonteyn tuinmeubelen van goede kwaliteit zijn, gaan ze ook nog eens lang mee, wat de investering zeker waard is. Daarnaast is het belangrijk dat je terrasmeubels koopt waar je niet snel genoeg van krijgt, het is namelijk zonde om mooie terrasmeubels te kopen als het na een jaar niet meer bij je smaak past. Ga dus op zoek naar een tijdloze look. Bij Fonteyn is het aanbod aan tuinmeubelen breed en kan je ook terecht in hun showroom van 35.000 m². Hoe dan ook, er is veel om uit te kiezen, dus neem de tijd om te kijken wat bij je past! 

Stap 2. Extra’s toevoegen aan het zitgedeelte

Het toevoegen van een hangmat maakt uw zithoek in de achtertuin compleet. Veel mensen vinden het ontspannend om heen en weer gewiegd te worden in een hangmat. Daarom is deze extra verbetering essentieel als je wilt ontspannen of een dutje wilt doen in de frisse lucht. Ook voor kinderen zou een hangmat een goede aanvulling zijn, waar ze bijvoorbeeld rustig een boekje kunnen lezen, of simpelweg lekker kunnen wegdromen. 

Stap 3. Ophangen van een laken voor een filmavond in de tuin 

Nu je een fijn zitgedeelte in de tuin hebt gecreëerd, is het tijd voor wat plezier. Dit doe je bijvoorbeeld door films te kijken in de tuin. Het is gemakkelijk te maken, je hebt alleen een wit laken en een projector nodig (handig om te kopen als je die nog niet in huis hebt). Zo kun je onder het genot van hapjes en drankjes goede films kijken. Vraag je gasten om snacks mee te nemen zodat jullie allemaal iets meebrengen en tijdens het kijken van de film kunnen genieten van elkaars lekkernijen. 

Korte samenvatting 

De hierboven genoemde stappen zorgen ervoor dat je dus je tuin leuk kunt inrichten of aanpassen. Dit is niet alleen een goede aanvulling op je avonden, maar het voegt ook waarde toe aan je huis!

 

Bron: Fonteyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *