Badkamer

Een industriële badkamer: strak, stoer én modern

De industriële badkamer is één van de meest gekozen badkamerstijlen in de wereld. Dat is ook niet zo gek, want door de lichte basis gecombineerd met zwart hout of beton geven de badkamer een rustgevende look. Door de moderne vormen en onbewerkte materialen kenmerkt een industriële badkamer zich als stoer en modern. Ben je benieuwd of deze moderne badkamer bij jou past? Lees dan snel deze blog!

Rustgevend

Zoals al gezegd geeft een badkamer in de industriële stijl een rustgevende look. Dat komt omdat er vaak gewerkt wordt met lichte tinten en donkere details. De kleur lichtgrijs komt veelal terug in de industriële stijl omdat het doet denken aan beton. Samen met donkere details die terugkomen in (ronde) spiegels, zwevende meubels of (schuif)deuren straalt de industriële badkamer een rustgevend karakter uit.

Verschillende materialen

De industriële badkamer maakt gebruikt van stoere en robuuste materialen zoals beton, hout en natuursteen. Hout zorgt ervoor dat de badkamer een sfeervolle finishing touch krijgt. Combineer dat met een betonlook op de wand en je krijgt een stijlvolle en zeer functionele ruimte om heerlijk in te ontspannen. Kies voor roestvrijestalen kranen met een minimalistisch design zodat jouw nieuwe badkamer nét dat extra beetje klasse uitstraalt.

Zwart is niet suf en saai!

Vaak wordt een industriële badkamer geplaats in de kleurcombinatie van zwart en wit. Deze kleuren zijn tijdloos en vervelen nooit, maar hebben wel het stigma dat het suf en saai is. Gelukkig weten wij wel beter! Een badkamer met industriële elementen en zwarte accenten is helemaal niet suf en saai, maar juist strak, stoer en modern!

Persoonlijk advies

Ben je na het lezen van dit blog erachter gekomen dat een industriële badkamer écht iets voor jou is? Neem dan eens contact op met één van de specialisten van Sani4all. Zij bieden badkamers aan voor iedereen. Op basis van jouw informatie geven ze een onafhankelijk advies zodat jij binnenkort beschikt over een prachtige industriële, moderne badkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *