tariefcheck

Bespaar op je energiefactuur met een gratis tariefcheck

Ben jij ook al jarenlang bij dezelfde energieleverancier aangesloten? Dat kan uit gemak zijn of omdat je gewoon geen tijd hebt om alle prijzen te vergelijken en op zoek te gaan naar de beste aanbieder. Maar wat als dit gewoon voor jou wordt gedaan? Dat kan nu tijdelijk t.e.m. 1 maart volledig gratis!

Hoe werkt deze vergelijkende dienst?

Je vult je gegevens in, bijvoorbeeld bij welk energiebedrijf je momenteel aangesloten bent en in welk type woning je woont. Nadien nemen de experts van RDE i.s.m. BesparenKan gratis contact met jou op. Op basis van de vragen die ze je dan stellen kunnen zij een persoonlijke energievergelijking voor jou opmaken.

Zo kom je te weten bij welke leveranciers jij het goedkoopst uitkomt. Op die manier kan je gratis ontdekken of je al dan niet best verandert van energieaanbieder en kan je heel wat beparen, namelijk tot € 365 per jaar.

Waarom niet gewoon zelf tarieven vergelijken?

De experts van RDE i.s.m. BesparenKan zijn zogenaamde professionele bespaarcoaches. Deze professionelen staan dagelijks in contact met leveranciers en bekomen zo voordelige tarieven door de dienst die zij kunnen aanbieden aan hun klanten. Wanneer je zelf contact opneemt met energiebedrijven kan je niet profiteren van deze tarieven.

Hoe maak ik nadien de overstap naar een nieuwe leverancier?

Indien je na het gesprek met de experts besluit om over te stappen naar een andere leverancier, regelen zij de overstap voor jou. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de administratieve kant van de zaak.

 

gratis tariefcheck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *