verschillende stijlen voor de badkamer

3 verschillende stijlen voor je badkamer

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen en weet je niet welke stijl jou het meest zal aanspreken? Je hebt zoveel keuze uit stijlen voor een badkamer dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben de drie populairste stijlen voor je op een rijtje gezet. 

Wellicht spreekt één van de stijlen jou wel aan en kan je naar hartenlust ermee aan de gang om van jouw badkamer een prachtige plek te maken waar je heerlijk tot rust kan komen. Meestal richten we eerst onze aandacht op de woon- en slaapkamers, de keuken en dan de eventuele werkruimte en het toilet en dan komt de badkamer een keer aan de beurt. Hoe maak je de ruimte leuk en functioneel?

De moderne badkamer

Hou je van een moderne look dan is het leuk om de badkamer te voorzien van grote wand- en vloertegels. Je maakt op deze manier een zeer tijdloze look in je badkamer. Een badkamer gaat een aantal jaren mee dus is het belangrijk een stijl te kiezen die niet snel verveelt. Met een mooi badkamermeubel met wasbak en een inloopdouche creëer je op een eenvoudige wijze een leuke moderne badkamer.

De klassieke badkamer

Kies je liever voor een klassieke badkamer? Behalve de wand-en vloertegels bereik je met de volgende accessoires een echte klassieke look. Denk bijvoorbeeld aan wandverlichting maar dan met een indirect licht. Ook een vrijstaand bad hoort echt bij de klassieke badkamer. Maar ook een kroonluchter maakt de stijl echt af. Als laatste kan je denken aan sierlijke kranen en afwerkingen zoals roedes, stangen en een mooi douchegordijn.

De landelijke badkamer

Een landelijke stijl qua badkamer doet het ook altijd goed, zeker in een wat ouder huis. Je kunt hierbij denken aan lichte kleuren en het gebruik van zeshoekachtige tegels. De kleuren die het goed doen bij een landelijke stijl zijn lichte en warme kleuren. De warmte in de ruimte creëer je door de accessoires. Ook bij deze inrichting van de badkamer staat een bad op pootjes goed. 

Bij alle drie deze stijlen kan je een passende glazen douchedeur op maat installeren. Neem een kijkje en verbaas je over de diversiteit van deze deuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *