Wonen

Het nieuwe wonen: de virtuele of fysieke meubelwinkel?

Zijn mensen die hun woning willen inrichten eerder geneigd om een beroep te doen op een fysieke of een online meubelwinkel? Het is een vraag die zowel meubelproducenten als gebruikers bezighoudt. In elk geval is er een grote verschuiving en zullen webshops alsmaar meer klanten trekken. Maar zijn ze even betrouwbaar qua kwaliteit, prijzen en service? Wij gingen het voor jou even na en delen graag onze bevindingen.

Dezelfde voorwaarden, ook bij online kopen?

Ben jij op zoek naar een sofa, tafels, stoelen, een lekkere loungezetel of mooie decoratie? Dan ga je online best op zoek naar een degelijke webshop. Een webshop waar je zeker kunt op vertrouwen is een meubelzaak die ook fysieke verkooppunten heeft. Dit zijn webshops die vooral niets te verbergen hebben en waarbij je fysiek ook de meubelen kunt gaan bekijken en uittesten. Je krijgt online dezelfde service, voorwaarden en fabrieksgaranties. Een ander belangrijk aandachtspunt bij meubelen is de plaats van productie. Meubelen van Nederlandse of Europese makelij staan nog altijd bekend voor uitstekende kwaliteit.

Wonen

Welke voordelen heeft een online meubelwinkel?

Het grote voordeel van een virtuele meubelwinkel is dat je op je eigen tempo en op ieder moment een groot aantal meubels kunt bekijken, en dit op korte tijd. Je zult nooit voor een gesloten winkel staan of je zult nooit te horen krijgen dat ze toevallig dit bepaalde model niet in de showroom hebben staan. Bij een online meubelwinkel is het makkelijk om seizoenskortingen of nieuwigheden te volgen. Je schrijft je in voor de nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte. Soms krijg je zelfs betere voorwaarden bij een webshop dan bij een fysieke winkel. De meubelen worden vaak rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, wat soms tot besparing op opslag- en vervoerkosten kan leiden.

Hoe ga je online shoppen in een meubelwinkel?

Je hebt een of meerdere webshops gevonden met leuke meubelen die passen bij jouw woning en jouw stijl? Dan kun je online makkelijk virtueel je kamer gaan inrichten. Bij zitmeubelen kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende afmetingen en opstellingen. Veel loungezetels zijn modulair zodat je zelf een zetel samenstelt zoals jij die precies wenst. Je hebt keuze uit verschillende zitbreedtes, soms ook over de hoogte van de leuning, etc. En uiteraard kies je uit talloze kleuren en diverse stoffen of leer. Eigenlijk komt het neer op spelen met kleuren en combinaties totdat je je favoriete meubel hebt gekozen.

Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *