Een Groene Afvalcontainer

Elke klus op de juiste manier ontzorgen

Bij elke verbouwklus krijg je wel te maken met afval. Maar wat moet je ermee? Of het nu gaat om sloopwerk of bij de opbouw van een verbouwing, er ontstaat altijd afval dat afgevoerd zal moeten worden. Een makkelijke oplossing hiervoor is het huren van een afvalcontainer. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Voordelen van een afvalcontainer

Een groot voordeel van het huren van een afvalcontainer bij container huren Almere is dat je bouwafval niet hoeft te sorteren. Je kunt namelijk alles in de container stoppen. Maar daarnaast zitten er nog een aantal voordelen aan het huren van een afvalcontainer. We zetten ze voor je op een rij:

Het is goedkoop

Het huren van een container is een goedkope manier van je bouwafval af te komen. Je hoeft namelijk niet telkens te storten met onduidelijke kosten. Daarnaast bespaar je hiermee ook veel brandstof en tijd. Sommige mensen maken gebruik van een aanhangwagen om afval af te voeren, maar hier past niet veel in. Het gevolg hiervan is dat je meerdere keren op en neer moet rijden naar de stort. Met een container voorkom je dit.

Je kunt elk type afval afvoeren

Een ander voordeel is dat je in vrijwel elke afvalcontainer alle soorten afval kwijt kunt. Mocht je dan toch een specifiek soort afval hebben, dan kan er een speciale container voor je klaargemaakt worden. Denk hierbij aan tuinafval, puin of grondafval.

Er zijn verschillende formaten

Het maakt niet uit hoe groot de verbouwklus is en hoeveel afval er over blijft, het past altijd in een container. Afvalcontainers zijn er namelijk in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit een 3m3, 6m3 of 10m3 container. Voor de meeste verbouwingen is een container van 6m3 ruim voldoende. Een 3m3 container is meer voor de kleine verbouwingen in huis. Wel is het erg belangrijk om van te voren ruim in te schatten hoeveel kuub je denkt nodig te hebben.

Tip voor het huren van een container

Zoals hierboven al te lezen is, zitten er veel voordelen aan het huren van een container tijdens een kleine of grote verbouwing in huis. Staat er binnenkort een verbouwing voor de deur, en ben je van plan een container te huren voor het bouwafval? Dan willen we je een tip meegeven: huur een container altijd in de buurt. Woon je bijvoorbeeld in de buurt van het Gooi? Dan kun je kijken bij container huren Hilversum. De kosten kunnen namelijk hoog oplopen bij het transporteren van de containers. Hoe dichterbij huis je de container huurt, hoe goedkoper het zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *